Jag lever!

Men har bara inte orkat/haft lust att blogga.

William är inne på sin 5e medicin nu, och den funkar faktiskt helt ok som tur är! :) Han har fått börja sova hela nätter igen och hostar bara lite lite sent på kvällen. Betydligt bättre än hela nätterna. I slutet av månaden ska vi på NUS på återbesök så vi får se vad som sägs då. Mindre roligt med honom är att han fått 3-dagars feber. 39,3 visade termometern i lördags. Nu är han åtminstone feberfri, men prickarna har kommit. Sen är han riktigt risig i magen och får nästan ångest varje gång det är dags för blöjbyte. Stackarn...

Han har förresten börjat gå nu :) Om bara några dagar blir han 11 månader, så det börjar dra ihop sig till 1-års kalas. Frågan är bara vad han önskar sig?!? Som andra barn har man ofta allting, eller kan ärva saker som regnkläder och leksaker. Det blir ju istället storebror som får nytt i större storlekar. Hmm... En lekhjälm, extra handskar och lite nya kläder uppskattar han (läs vi) iaf..

Elliot mår bara bra, han är inne i en sån härlig period då han springer in på förskolan och slänger sig i famnen på någon fröken eller kompis. Värre var det en tid då han inte alls ville gå till förskolan. En sak jag märkte med Elliots tal i helgen var att han börjat stamma. När han börjar meningar med "inte" eller "pappa" märks det att han stakar sig. Vet inte om det är något att vara orolig över eller inte? Har läst en del om barn som stammar, och tydligen är det vanligt att barn har en period när de är 2½-3 år när de gör det. Blir det långvarigt kanske man bör prata med de på bvc om det?

Sen sist har vi renoverat badrummet, äntligen! Vi är inte riktigt färdiga än, men nu har vi ialla fall fått dit en fungerande dusch och ett badkar. Så idag invigde pojkarna i huset badkaret innan jag fick sitta där och läsa en bok en bra stund innan Elliot kom och slet av sig kläderna och skulle bada igen. Sötisen!

På fredag ska vi in till stan, bara jag och Morgan. Kolla lite kläder åt mig och barnen, shoppa toalettstol, blandare till tvättstället, taklampa och annat smått och gott till badrummet. Kanske även hinner med en middag därimellan. Längesen vi åkte iväg och shoppade bara vi så det ska bli mysigt :)

Nu är det dags att bege sig mot sängen. En ny dag stundar imorrn. Först jobb och sen simning. Har legat på latsidan med träningen sen innan jul så det tar emot lite grann när man ska iväg. Förhoppningsvis vänder det om några veckor, när man kommit in i lunken igen. Som tur är syns det inte på vågen att jag inte tränat. Har nu gått ner 15,5kg sen augusti. Har börjat införa en fuskardag i veckan då det är ok att äta onyttigt, och även börjat äta lite kolhydrater varje dag. Det gäller bara att hitta balansen...

Sängen var det...

/Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0