Lock

Ja usch vilket lock för öronen jag har, och haft sedan i söndags! Var till vårdcentralen igår och fick utskrivet lite penicillin så nu ska allt släppa snart hoppas jag! Har varit hemma med Elliot sen i måndags, stackarn är ju också förkyld och haft feber.

Helgen som gick var trevlig! Jag och Elliot åkte "hem" i fredags och Morgan kom dit i lördags efter lite sovmorgon. Det var 30-årsfest på kvällen, och det var lyckat! God mat, trubadurer, trevligt sällskap och så. Trist bara att jag hostade mig igenom hela kvällen... Höll ju ändå ut ända till midnatt, vilket jag tycker var lite imponerande! Elliot fick busa med mormor, morfar och moster medan vi roade oss, så vi fick en barnfri natt efter kalaset. Men tror ni att vi tog sovmorgon för det?! Icket, 07.30 var jag klarvaken!

I söndags hade jag kalas för släkterna, gott fika, tårta och massa presenter :) Blommor, presentkort på WIlmas och H&M, kuddar, regnställ (som inhandlas när jag fått tillbaka min naturliga kropp igen om sisådär ett år), konsertbiljetter...

Imorgon ska jag tillbaka till jobbet, känns skönt att komma ut en sväng! Hoppas hostan ger med sig ännu mer tills imorrn så jag inte smittar ner nån där..

Dags att bege sig ut i solen en sväng kanske?

/Emma

18+1

Så var ultraljudet gjort och allting såg bra ut! Är just nu i vecka 18+1, så i mitten av februari är vi beräknade. Riktigt fascinerande med ultraljud!

Har inte tid att skriva så mycket mer, tänkte bara lägga in några bilder...

/Emma








Elliot mumsar på vindruvor i sin nya fåtölj


Seger

Söndag idag, vad fort helgen gått! Tur att man är ledig imorrn också :)

I fredags slutade jag tidigt så jag gick till Strömpilen och mötte upp Morgan och Elliot där för lite shopping. Hittade ett par snygga höstkängor, ett par byxor, täckjacka och mössa. Allt till lilleman, bortskämd som han är. Vi lyxade även till det med en fika på NK innan vi begav oss hemåt för en lugn fredagskväll i soffan.

Fick sovmorgon igår, mina två älsklingar väckte mig med frukost på sängen efter 8! :) På brickan låg även några röda rosor och en dikt som Morgan skrivit åt mig. Gissa om man var världens lyckligaste?! Dagen fortsatte med att Magnus med familj kom förbi en sväng innan det var kalasdags med några kompisar. Trångt men mysigt blev det i köket! Mamma och pappa kom förbi en sväng också med jättefina rosor.

På kvällen, när Elliot somnat, kom Elin och Johnny förbi så vi slängde ihop lite tacos och passade på att lära dom canasta. Hur det gick? En fin seger till mig och Elin :) Var nog den mest underliga canastaomgången jag nånsin spelat tror jag!

Visstja, har ju köpt massa älgkött nu, så nu har jag ca 15kg i frysen som väntar på att ätas upp, mums! Kanske skulle man ha försökt sig på att göra mormors köttbullar av en del färs? De är ju så goda!

Nu väntar en händelserik vecka för oss. Ultraljud imorrn (bildupdate utlovas), personalmöte tisdag, födelsedag onsdag, 30-årsfest på lördag, kalas för mig söndag... Ja, det var nog allt tror jag!

/Emma


Aj!

Idag har inte varit någon bra dag. Inte för min kropp iaf. Har så ruskigt ont i rygg/bäcken! Tur i oturen var att jag hade 5-årsgruppen hela dan på jobbet idag så jag slapp lyfta och göra annat opassande när man inte är riktigt 100.

Sundsvallsresan var trevlig och Elliot var riktigt duktig som orkade vara på Ikea/Birsta så länge! Allt jag skulle ha fanns, så det blev rätt fullt i bilen när vi skulle därifrån. Vagnen tar ju upp en viss plats i bagaget också... Shoppade bara onyttigheter till mig, annars var det barngrejer. Så jag unnade mig 2 nya tröjor (Elliot fick hela 3 tröjor och ett par täckbyxor). Efter en lång dag med shopping och bilåkande åt vi middag på hotellet innan det var sängdags för lilleman. Helt otroligt att han sov ända till 8 på morgonen! Har inte hänt en enda gång det senaste halvåret så det var härligt! Dela en liten hotellsäng med mamma är alltså knepet för att få sovmorgon :)

Imorgon och på fredag har Elliots förskola stängt så Morgan ska vara hemma med honom. Så vi kommer få nästan hela fredan för oss själva! Jag slutar ju så tidigt som 12.30...

Nej, om man kanske skulle ta och pallra sig isäng?!? Har sovmorgon imorrn, och sen kvällsmöte direkt efter jobbet så det blir en lång dag imorrn.

/Emma

Snart helg

Fredagmorgon... Elliot har sovit hela natten inatt, första gången på länge så det känns bra! Dock vaknade han redan kl 5 så han somnade nyss om. Bra att han tar sig en liten powernap innan det är dags för förskolan. Igår ville han inte fara hem därifrån! När jag stod och kollade igenom hans extrakläder var han på väg ut till de andra barnen igen. Roligt med en sån vändning! :)

Ikväll ska vi ha fredagsmys bara familjen. Äta god mat, och bara ta det lugnt. Efter lite städning och packande inför helgens Sundsvallsresa vill säga. Inköpslistan blev inte så lång, några stolar och fåtöljer till Elliots rum blir det iaf. Hoppas bara att matstolarna finns kvar imorrn! 4st på lager igår...

Dags att göra sig iordning för en sista dag på jobbet innan det blir helg.

/Emma

Usel bloggare

Ojoj, vilken usel bloggare jag blivit! Längesen jag skrev något här insåg jag...

Livet rullar på som vanligt, förutom att Morgan börjat jobba igen och Elliot börjat förskolan "på riktigt". Det går väl sådär för honom... Han har börjat sova så dåligt - är oftast vaken en timme mitt i natten och vaknar sedan vid 5-tiden och gör morgon då. Detta gör att han inte orkar vara vaken på förmiddan utan måste vila, vilket i sin tur leder till att han inte kan somna tillsammans med de andra barnen efter lunchen. Så när han har sina långa dar blir det lätt lite jobbigt på eftermiddagen. Sen får han väldiga blodsockerfall och blir grinig när han behöver nånting i magen. Men det har hans fröknar lärt sig så de går alltid omkring med lite fruktbitar som han kan få mumsa på när han får sina dalar.

Imorgon är det bara 2 veckor kvar tills vi ska på ultraljud! Ska bli spännande att se vad det är för nån liten en som bor inne i min mage. Ja, för er som missat det ska vi alltså ha barn igen. Elliot blir storebror i februari nån gång. :) Har börjat känna lite små rörelser redan nu, men eftersom det är andra barnet kan man ju känna lite tidigare än med första...

I helgen bär det av till Sundsvall! Jag, Elliot och Sandra ska bo på hotell, gå på IKEA och bara må gott! Ska bli riktigt trevligt :) Måste börja fundera lite på vad jag ska (får) köpa...

Hmm... Sugen på nånting onyttigt. Vad finns i skafferiet månntro?

/Emma

RSS 2.0