feber och hosta

Nu har vi sjukstuga här hemma igen.. Elliot har haft hög feber sen i fredags, lillgubben! Igårkväll visade tempen 39,7, så jag ska kolla honom igen om en stund och se vad den visar idag. Om han fortfarande har hög feber blir det nog till att ringa vårdcentralen tror jag.
Hänt sen sist?
William har inskolats på förskolan och det har gått smärtfritt! Han har varit där några få timmar idag och igår fastän Elliot är hemma, så han har fått några extra inskolningsdagar. Elliot tycker det är roligt att lillebror också börjat på förskolan. :) Känns skönt att de går på olika avdelningar så de inte är uppe i varandra hela dagarna. De kommer ju ses i rörelserummet och ute på gården på förskolan så helt avskiljda kommer de inte vara.
I fredags lämnade vi barnen hos mor och far för lite trevligheter. Tidigt på morgonen i lördags satte vi oss i bilen mot Umeå. Där överraskade vi den nyblivna 40-åringen med en kidnappning! Destination: Sundsvall. Där blev det först 5-kamp på Casinot innan vi begav oss mot hotellet. Hotellmys och sen en god 3-rätters middag och Wallmans salonger. En heltrevlig kväll! :) Dock var man så ofantligt trött efter showen/middan så det blev ingen dans för oss.
Självklart avslutades Sundsvallsvistelsen med ett besök på IKEA... Så nu ska vi fixa lite mer i badrummet, sätta dit lite krokar och såna där småsaker.
Nu är det dags att kolla lite på Stora Maskiner med Elliot (och kanske halvslumra lite i soffan).
/Emma

RSS 2.0