Måndag igen

Måndag idag. Ny vecka. Denna vecka ska jag och Elliot åka till Vindeln, shoppa present till pappa/morfar, gå på första föräldraträffen och bara mysa!

Helgen förflöt riktigt fort (som vanligt). Fest för Stefan i lördags var trevligt! Elliot somnade vid 21-tiden så det var ju skönt! Igår hade vi en slappardag här hemma. Såg massa film och serier, sådär lagomt aktivt som en söndag ska vara :) Iofs hade vi varit duktiga och storhandlat på morgonen så lite aktivitet var det ju iaf!

Verkar va rätt skönt ute idag så vi ska ta oss en långpromenad om en stund tror jag! Synd att alla jobbar eller pluggar så man inte har nån att träffa på dagarna, typ ta en promenad med eller nåt...

Lite bilder från helgen:





Ny favoritsysselsättning: suga på underläppen




Det ska börjas i tid!




Starwars fan som pappa :)

Dags för mig att göra lite nytta här hemma medan lilleman snarkar tungt (vet inte vem han har ärvt det från?!)

/Emma


07:08

Vaknade i morse vid 06.30, förvånad över att Elliot inte väckt mig nåt under natten. Han somnade vid 21-tiden igårkväll och vaknade 07.08! sjusovare! Annars brukar han alltid vakna för lite mat under natten, men icket. Riktigt lyxigt för mig var det inatt alltså! :)

Dagens (kvällens) middag blir planka. Mums! Så fläskfilén håller på att tinas just nu. Har även köpt hem lite ost och kex till ikväll. Får se om Morgan kanske vill ha en revansch i Finans sen, haha.

Imorrn ska vi till Helena och Stefan på 29-årsfest, hoppas det blir lyckat och att lilleman inte får magknip!

Nu dags att se finalen av Paradise Hotel (jag vet jag sa att jag inte skulle fastna i programmet igen, men nu är det över iaf!)

/Emma


110%

Det gick jättebra hos läkaren idag, allting såg fint ut så det känns riktigt skönt att veta! och lilleman var så duktig hela tiden :) måste säga att det är fascinerande med hjärtan! med ultraljudet fick vi verkligen se hur det jobbade!

nu ska vi snart åka iväg och hämta Morgan från jobbet, sen ska jag lägga mig och sova en stund tror jag. såå trött idag så ögonen går nästan i kors!

/Emma


stolt!!

Åh, vilken stolt mamma man är! han är ju så himla duktig och stark vår lille son.


Titta, jag kan stå!



Första gången i matstolen







Såhär fin var han när moster Hanna var hos oss i söndags :)



Nöjd kille som sitter alldeles ensam i soffan

/Emma

åter på jobbet

har varit och hälsat på jobbet idag, kul att se alla igen! och vad stora alla barnen blivit! längtar tillbaks till jobbet samtidigt som det är så mycket spännande som händer här hemma!

igår vägde vi Elliot. 6300g och 61cm, så nu ligger han lite över sin viktkurva. bra att han växer och mår gott iaf! nu återstår bara läkarbesöket imorrn sen kan man andas ut till 100%! passade även på att kika in på öppna förskolan igår. var en hel del folk där faktiskt! från början kändes det lite konstigt, men nästan på en gång började folk prata med oss så det var ju bra det :)

älsklingen är hemma från gbg igen, skönt att ha hela familjen samlad igen! han hade varit söt och köpt en bok till mig och en handledsskallra till Elliot. tänkte fixa lite god mat ikväll och bara ha det mysigt! passade ju på att åka iväg på bingo igårkväll och lämna far och son ensamma hemma...

såhär glad blir Elliot när pappa och han busar :) ååh såna underbara älsklingar man han!!

/Emma

ikväll :)

Elliot har varit riktigt snäll hela helgen, solstråle är vad han är! igårkväll somnade han 20.30 så jag passade på att ta en tidig kväll jag med. så när han vaknade vid 6-tiden imorse var det inte alltför svårt att hålla sig vaken.

i lördags hade vi det mysigt med tacos och buzz (igen). kul att träffa tjejerna och skvallra lite! igår var syster här så vi såg film och mådde gott! dagen till ära hade Elliot klätt upp sig :)

åh, ikväll kommer älsklingen tillbaka från Gbg! så imorrn ska vi gå på öppna förskolan för första gången. måste ju spana in stället! osså ska lilleman mätas och vägas, var ju 3 veckor sen!

dags att åka till banken nu för att hämta en ny internetdosa så man kan betala räkningarna...

/Emma


tomt

så var det lördag då... steg upp tidigare än vanligt idag för att skjutsa älsklingen till flyget. så nu är han på väg till Göteborg. vill också ut och resa ju! blev tyvärr stressigt idag, så jag orkade inte väcka upp Elliot för att gå in på taxfreen. får hitta på nån annan present till pappa som fyller år snart..

igår blev det massa kinamat och buzz till sena timmen. men trevligt var det! hade en son som inte ville sova, så han är lite trött idag. får hoppas han kommer sova bättre inatt iaf, då jag är ensam med honom. han hostade lite när han vaknat imorse, hoppas inte han ska gå och bli förkyld nu! känner att jag har ont i halsen, så vi får hålla tummarna för att vi får hålla oss friska! det är så mkt som händer den närmsta 1½ månaden så vi har inte tid med sjukdomar!

ikväll kommer tjejerna hit så då blir det tacos, mums! :) får se vad vi mer hittar på för trevligheter! blir skoj med en tjejkväll iaf, det var längesen känns det som!

So close no matter how far...
/Emma

buzz & kinamat

japp, ikväll blir det Buzz och kinamat, ska bli riktigt trevligt! Tänkte passa på och träna innan Morgan kommer hem från jobbet så man får duscha i lugn och ro sen!

Såg en mycket obehaglig film igårkväll, Martyrs. Trodde det skulle va en vanlig rysare, men den var mycket värre! visst, den var inte verklighetsbaserad, men många av händelserna i filmen sker även i verkligheten. Det var en film som inte lämnade mig oberörd iaf!

kyrkan har förresten hört av sig nu, så vi har fått ett datum för dopet! känns skönt att veta när det blir så man kan planera lite... :)

Inget VM idag på dagtid, vad ska man då hitta på? var kul att se 200m igår, vilken löpare han är den där Bolt! 19.19... Undrar hur långt man själv skulle ta sig på den tiden, 20m kanske?! haha

/Emma

duktig

Var faktiskt duktig och tränade igår, riktigt stolt över mig själv är jag! :) Nu gäller det bara att ta tag i det här så jag blir av med mina graviditetskilon nån gång!

Ikväll blir det myskväll, hoppas vi hittar nån bra film att se! Tänkte iaf fixa god mat och kanske dessert så det blir riktigt lyxigt! Känns skönt att det är fredag imorrn också, fastän man är ledig längtar man till helgen! Det bjuds på massor med trevligheter denna helg. Imorrn ska vi träffa Micke & Rosalie, på lördag blir det tjejkväll å på söndag ska vi träffa Hanna. Fullt upp med andra ord! Men det blir bra, första gången jag blir ensam med Elliot några dar så då kan det va trevligt med lite sällskap :)

Dags att bege sig in till köket nu...

/Emma

stan

Så var man hemma från en heldag på stan. Riktigt trevligt var det att komma iväg! Blev en god (och lång) lunch på Station samt en del shopping. Får se om jag tar itu med träningen redan idag eller om jag väntar med den tills imorrn... Hade ju tänkt va duktig och inte köpa nåt åt Elliot, men som vanligt kan man inte motstå allt sött som finns! Det blev iaf en napphållare med ett pipande lejon och en dundersöt mössa med öron (kommer bli såå fint med nalledressen i höst!). Åh, hittade förresten också tårtformen jag har letat efter! Så nu blir det en romantisk tårta när jag fyller år *ler*

Har en son som är på strålande humör just nu, så jag ska gå och va lite social med honom. Förstår att han är överlycklig när man pratar med honom nu, han har ju bara legat i vagnen hela dan idag, förutom när det var matdags då.


Bara för att han är världens härligaste :)


/Emma

Ny

Jahapp, så har man hittat hit då.. Tänkte mest bara testa blogga, sen om det blir nåt intressant man skriver om eller inte var ju en annan sak :) som sagt, kul att prova på!

Idag händer det inte mycket här. Sitter och väntar på att kyrkan ska ringa upp så vi får inbokat Elliots dop nu. Sen kan man börja planera det lite mer, skicka ut inbjudningar och lite sånt. Blir kul att pyssla på med lite sånt ett tag! :)

Imorrn ska vi åka ner på stan och träffa Matilda och Felix. Hoppas det blir lite shopping, är i akut behov av en sport bh så man kanske kan börja träna lite smått sen! Orbitrekken står ju bara där uppe och samlar damm nu!

Dags att äta lite lunch nu och sen blir det väl mer VM-tittande!

/Emma

RSS 2.0