"hemma"

Så var man i R-fors hos föräldrarna. Lämnade Elliot med pappa och bror en stund idag så åkte jag och mamma och kollade gardiner. Jag=fattigare. Men jag är nöjd med mitt köp, blir fint till jul :)

Igårkväll somnade Elliot på 20-25 min! En klar förbättring bara på en dag! Blir nog lite annorlunda med sömnen ikväll eftersom vi inte sover hemma inatt. Får se om han sover bättre under natten inatt. Inatt var han vaken 1.30-3.30. Mindre roligt för älsklingen som skulle upp tidigt imorse! Vid 6-tiden kom hans taxi och hämtade honom. Så nu är han alltså i den stora staden och äter en god middag just nu. Känns skönt att han kommer hem redan imorrnkväll! *sakna*

Jag och Elliot stannar här i byn till imorrn afton, ska se till att hinna hem till stan så jag hinner se Idol :)

Nu ropade mamma att det är fika...

/Emma

promenad?

Hade ju tänkt ta en promenad till OK idag, passa på när det är så härligt ute! Men Elliot han bara sover och sover. Somnade vid 10 och sover fortfarande! Jag som hade tänkt att det hade varit perfekt att ge honom lunch vid halv 12 och sen traska iväg... Får bli senare idag. Måste bara hinna baka Herman innan Morgan kommer hem från jobbet. Ska be honom köpa hem kinamat till middag, varit sugen på det länge!

Ikväll blir det en tidig kväll igen. Älsklingen ska till Sthlm imorrnbitti och planet går redan kl 7! Får hoppas vi får sova mer inatt än natten mot idag. Annars har han ju en timme på flyget som han kan sova :) Jag och Elliot stannar hemma och sover, om han sover den tiden vill säga. Och sen kör vi till R-fors och spenderar torsdagen och fredagen där.

Inatt ja... Det började bra igårkväll. Elliot somnade själv i sin säng för första gången! Det tog visserligen en timme (!!), men det är tur man har en tålmodig karl! :) Men sen har han vaknat några gånger under natten och velat äta. Men vägrat amma - bara skrikit istället tills han fått ersättning. Vi som varit rätt bortskämda med sömnen fram till nu...

Det är skönt att lilleman inte har magknip idag iaf! Var helt säker på att han skulle ha det, eftersom han åt rätt mycket igår. Morot till lunch (samma mängd som han ätit lunch+middag förut) och sen en smakportion gröt till middag. En rätt stor smakportion dessutom måste jag säga! Han blev mätt av den och ville inte ha ersättning efteråt, som han annars alltid brukar vilja ha efter middan. Jag är nöjd iaf, min arma rygg pallar inte att bära honom hur mycket som helst!

Fixa lite lunch till mig kanske?

/Emma

Krokar

Fy vilket tråkigt väder det är ute! Man har ingen lust att ta en långpromenad (som man egentligen borde göra) utan vill bara vara inne och mysa. Ska ta en kort promenad senare när Elliot vaknat, så vi får lite frisk luft idag!

Imorse fick jag sovmorgon igen, lilleman tyckte det var dags att vakna vid 07.30. Härligt att inte bli väckt redan vid 6-tiden! :) Han hade säkert sovit längre om han inte var så tät i näsan och var tvungen att få näsdroppar. Tycker han borde bli frisk snart! Vet inte hur länge det är normalt för småbarn att vara snuviga, men nu har det snart gått 3 veckor...

Igårkväll hade vi söndagsmys i soffan med ostkrokar, polly och film. Såg Paranormal activity. Dagens "Blair witch project" sägs det att den är. Men denna var mycket bättre! Stämningen byggdes upp konstant och pulsen steg några gånger :) Lågbudgetfilm, men jag tycker den var läskig ändå!

/Emma



Sådan far, sådan son



Mums med majskrok!

Favorit

Det blev en helkväll på Teg igårkväll, kom hem så sent som efter 1! Men trevligt hade vi! 3-rätters middag och Cluedo :) Elliot var iaf snäll inatt och sov som en prins ända till klockan 8! Kan ju nämnas att han var vaken när vi åkte hem från Teg... Förstår inte hur han kunde vara på så gott humör fastän klockan var så mycket?! Han sov bara 1 timme därborta och inte så mycket på dagen så han borde ha varit hur trött som helst och därmed grinig. Men icket. Det är nånslags underbarn vi har fått! Hur ska man våga skaffa fler barn i framtiden när man har det såhär bra? Världens finaste och gladaste son har vi iaf! :) *love*

Idag har vi varit en sväng på Barnens Hus och skaffat en fotsäck som förhoppningsvis passar till vagnen. Dålig tajming bara; Bamse var på Barnens Hus så det var hur mycket folk som helst där! Nåväl... Bra att passa på att göra såna där saker när Morgan är ledig. Hade även tänkt tvätta bilen, men hur smart är det när det regnar? Det får vänta nån dag. Det blev en sväng på Maxi istället. Där shoppade vi majskrokar, så Elliot fick mumsa på en sån medan vi packade upp varorna. Den slank ner, men den var inte lika god som nya favoritmaten morot. Han riktigt högg efter skeden idag till middagen, roligt att han tycker om det så fort - första gången han smakade det var till lunchen idag.

Dags att mata...

/Emma


Chock

Igår var det en chockad pojke som kom till Helena. Elliot hade suttit i vagnen när vi gick dit och det tyckte han var spännande! Roligt att se omgivningen och inte bara titta upp på vagnen hela tiden. Så idag på stan halvsatt han en stund också.

Hotellfrukosten imorse var underbar! Alltid lika gott och mysigt med sånt :) Tyvärr fick jag äta min våffla kall, men den var god ändå!

Igårkväll hade jag ju tänkt att Elliot skulle lägga sig i tid för en gångs skull, och gissa vilken överraskning det var när han somnade 20.30! Men... Efter knappt en timme vaknade han, och var sedan vaken till 22-tiden. Kanske går bättre imorrn? Brukar gå mindre bra när man är borta så jag räknar med att han är vaken länge ikväll. Kanske är lika bra det iofs, har hört att vi ska vrida tillbaka klockan en timme inatt. Har helt missat det! Känns som att jag inte har så god koll på saker och ting som jag brukar ha... På tal om sömn... Nu har lillkillen gått och blivit sådär jobbigt tät i näsan på nätterna igen! Så jag har varit mer eller mindre vaken sedan 05.30 imorse. Näsdroppar några gånger sen dess. Får hoppas snuvan ger med sig snart!

/Emma


Ny design

Sitter och slösurfar med Elliot sover, orkar inte ta tag i något att göra än.. Så jag hamnade på nån sida där man kunde ändra designen på bloggen, så jag testar denna ett tag och ser hur det känns! Alltid roligt med omväxling :)
Har insett att vi måste bättra oss på Elliots sovtider. Igårkväll somnade han vid 22, igen! Det är alldeles för sent tycker jag! Hade ju varit skönt om han somnade vid 20-20.30-tiden så att vi fick lite tid på tu man hand också. Jag gick isäng före Elliot igår...

Ikväll blir det fläskfilé, strips och bea, mums! Ska även göra små chokladpajer till efterrätt. Antar att det blir middag till Idol idag, som alla andra fredagar. Imorgon blir en trevlig dag! Börjar med att äta hotellfrukost på Plaza med Helena och avslutas med middag hos Micke & Rosalie.

Huvva, nu började det snöa igen... Dags att kolla om det står nån katt här ute som vill komma in.

Blir förresten spännande sen att se om lilleman vill sitta i vagnen idag när vi ska gå och rensa kattlådan på andra sidan gatan eller inte. När vi gick hem därifrån igårkväll skrek han hela vägen för han ville inte ligga ner! Så nu har vi tagit bort hårdliften i vagnen och satt dit sittdelen istället. Just nu vill han mest bara sitta så det ska nog gå bra! Storkillen våran...

/Emma

Hemma

Det blev en riktig heldag i R-fors igår, åkte till stan direkt efter middan och väl framme åkte vi och hämtade Morgan på jobbet. Det var en trött familj som kom hem sen. Morgan åt middag och sen gick vi i säng i princip direkt. Klockan 22 sov alla! Elliot var piggast, så det var väl mest honom jag väntade på innan jag kunde somna.

Jag gruvade mig lite igår för att Elliot skulle ha en jobbig dag idag med en massa magknip efter gårdagens palsternacka, men han mår bara fint! Har hunnit med lite palsternacka till lunchen idag också, och nu ligger han ute i vagnen och sover. Det känns ganska skönt att bara vara hemma och ta det lugnt en dag, har inte varit hemma en hel dag sen i fredags!

Lägger upp lite bilder från Ikea-resan här nedan...

Dags att mata Herman och sen röja lite här hemma. Ser ut som... Ja...

/Emma



Nöjda killar i vagnen efter några timmars bilfärd



Middag på Max i Ö-vik...



...Glada men lite slitna var vi alla 4 efter en lång dag.


Ikea

Gårdagens Ikea-resa var trevlig! Blev lite shopping, men inte så att bilen fylldes för en gångs skull :) Blev mest småsaker man köpte, förvaringssystemet hade ju föräldrarna redan fixat! Hittade en fin bänk till hallen, typ en sån vi är på jakt efter, men den var 2 (!!) cm för lång. Typiskt! Killarna var superduktiga hela dagen också! Knappt något skrik alls faktiskt! Så nu har dom också fått prova på det här med Ikea :) Tog några få bilder men jag får lägga upp dem senare. Sitter i R-fors hos föräldrarna nu och kameran är hemma...

Har en känsla av att Elliot kommer säga pappa före mamma. Igår sa han baba, eller nåt i den stilen! Inte medvetet kanske, men roligt ändå att det kommer mer och mer ljud och stavelser hela tiden!

Han har fått börja med smakportionerna idag igen. Palsternacka stod på dagens meny. Första tuggan var inte så god, men den andra och tredje slank lätt ner. Håller tummarna för att magen klarar av maten nu!

Nu ska jag fortsätta surfa en liten stund, kolla lite kläder hade jag tänkt mig. Bäst att passa på medan lilleman sover lunch.

/Emma

Simmat

Oj vad helgen har gått fort! I fredags åt vi tacos och kollade på Idol här hemma. Kändes skönt med en hemmakväll så att Elliot skulle få bli helt frisk. I lördags bar det av mot Robertsfors och svärföräldrarna. Morgan passade på att byta till vinterdäck på bilen, kändes skönt att ha vinterdäck när man skulle köra igårkväll och imorse! Hann med lite canasta och god mat i lördags också, och ett besök hos Elliots kusiner. I söndags var det kalas och vi hann även med en sväng till mormor och morfar (tack för de goda bröden!). Innan vi begav oss till stan åkte vi förbi föräldrarna och hämtade upp lite grejer de köpt på Ikea.

Blir till att bygga ihop hyllan idag så vi ser att den är komplett. Annars får jag fixa till det imorrn, för då ska jag, Elliot, Matilda & Felix åka till Ikea! :) Ska bli roligt, har sett fram emot resan länge! Blir spännande att se hur det kommer gå för killarna, men jag tror det ska gå fint! Blir nog en tidig kväll ikväll iaf så att man orkar ta sig upp imorrnbitti och sen köra de 26 milen till vårt mål.

Idag har vi varit i Sävar på familjesim. Ojoj, Elliot stortrivdes! Trodde inte han skulle vilja bada så länge eftersom han är van vid varmare vatten, men han var i bassängen ett bra tag! Fanns en uppblåsbar "stol" där så vi lånade den. Blir till att köpa en sån nästa gång vi ska dit, för det var en höjdare! Som avslutning badade vi lite bubbelpool, också riktigt roligt för lillkillen! Han plaskade och skrattade :) Han skötte sig såå bra hela morgonen. Man blir så lycklig och stolt över honom hela tiden! Han fick även duscha för första gången, men det gick bra det med! Han var lite grinig på vägen hem, hungrig och trött. Så efter lite mat somnade han som en stock (och sover än).

Visstja... har ju lånat hem en hoppgunga nu också! Han fick prova den i lördags och den verkade rolig så nu hänger den här hemma :)

Har tagit en hel del bilder i helgen, här kommer några stycken:

/Emma



Ja, en riktig gullunge är han!





Ligger i babysittern...





...men det är ju mycket roligare att sitta!



Hoppgungan :)



Badar (och hittar självklart sina fötter)



En sån här vill jag också ha!



I bubbelpoolen

Sömntuta

Ojoj, vilken sömntuta till son man har! Han sover ännu i vår säng :) Han vägrade sova i sin säng igårkväll. Han somnade i Morgans famn eller i vår säng och så fort vi la ner honom i hans säng vaknade han och skrek. Så han fick ta min plats i sängen och jag gick in i gästrummet och bäddade åt mig. Har sovit riktigt gott inatt! Morgan ropade på mig när Elliot skulle äta, annars fick jag sova ostört. Hoppas älsklingen fick sova tillräckligt för att orka med dagens låånga arbetspass.

Ikväll ska vi fara ner på stan och se Pablo Francisco, ska bli roligt! Har aldrig varit och sett nån ståuppkomiker, men har läst recensionerna av Pablos föreställning i tisdags och det verkar lovande. Får packa ner näsdukar i väskan om man skrattar så tårarna rinner :) Syster Hanna och hennes Johan kommer hit en stund innan så då blir det till att äta planka! Måste ju få skämma bort barnvakterna lite...

Har pratat med BVC nu på morgonen om Elliots mage, inga smakportioner på en vecka tyckte hon. Och det låter bra, då får han vara bra i magen ikväll när vi ska iväg, i helgen när vi ska till R-fors och på tisdag när det bär av till Ikea.

Lite bilder kanske? Var ett tag sen...



Matdags, inte alltför dåligt :)



Ligger på mage








Titta vad smidig jag är som kan hålla i mina fötter!

Nu pratar Elliot med mig via barnvakten, time to go...

/Emma

Robotkläder

Oj vad dagen har gått fort idag! Har hunnit med en långpromenad med ett stopp på caféet vid Barnens Hus för lite lunch (såå god lasagne). Sen när vi kom hem blev Elliot kinkig, jäkla potatis!! Vi hade stämt träff med älsklingen på stan, och efter lite vila satte vi oss på bussen och åkte iväg. Skulle leta en tjock mössa och varmare vantar åt Elliot men hittade inget som riktigt föll mig i smaken. Kanske hittar nåt nån annan dag när man har lite mer tid, ork och lust. Bytte i alla fall mitt kakfat till ett fungerande och Elliot fick sig ett fint fotoalbum och ett halsband. Visstja, shoppade även en bilpyjamas, biltröja och robottröja+byxor idag... Bortskämd kille, som sagt :)

Blir nog sängen ganska snart kan jag tänka mig, trött efter en lång dag. Gick isäng tidigt igårkväll för att läsa boken jag lånade på biblioteket, men efter bara en liten stund börjar Elliot skrika. Och håller igång till 23.30, då han äntligen somnade. puh! Men då sov han ända till 7 imorse, så det var ju alltid nåt :)

Hoppas verkligen att Elliot är på bra humör imorrn, har en dålig känsla av att han kommer vara kinkig imorrnkväll bara för att vi ska iväg på show. Han har inte fått nån potatis idag, och imorrn får han vara utan det också. Kanske får prova att ge honom något annat, mer lättsmält, på fredag.

Nu har lilleman somnat och jag ska sätta mig med karln i soffan och bara slötitta på tv. Mysigt det med!

/Emma

tung dag igår

Helgen gick väldigt fort och var fylld av trevligheter :) Vi fick sova på nätterna utan att väckas av Elliots täta näsa som inte längre var så tät och vi hann med lite nyttigheter.

Igår var dock en mindre rolig dag. Den började precis som alla andra dagar, men vid 10-tiden bröt det loss... Trodde Elliot hade magknip för han var svår att trösta, skrek hela tiden förutom när man gick och bar honom. Men det där "magknipet" gick inte över så jag insåg att det var nåt annat. Men vad? Han vägrade amma men han tog flaskan i alla fall så det var ju bra! Sen vid 17-tiden gick allting över, lika fort som det startat, och han var åter den glada kille som vi är van vid :) Kollade tempen på honom och han hade lite feber. Han har fortfarande lite feber men är glad idag (än så länge). Skönt för min arma rygg! Hade riktigt ont igår efter att ha burit lilleman så många timmar. Tog ett avslappnande bad och slapp laga middag när älsklingen kom hem från jobbet :)

Jag var sugen på att följa med på öppna förskolan idag men det känns inte så lämpligt längre, får ta det om 2 veckor. För nästa tisdag bär det nog av mot Ikea! Morsorna ska shoppa loss och barnen får busa i tvillingvagnen :) Ska bli roligt, har sett fram emot resan länge!

Nu ska jag gå och busa lite och hoppas på att det blir en glad dag idag!

/Emma

Bättre

Inatt har vi sovit riktigt gott hela familjen, skönt! Elliot har inte varit tät i näsan inatt så det är ju ett bra tecken :)

Igårkväll fick vi god mat hos Helena & Stefan, fruktsallad till efterrätt var mumsigt! Blev en tidig kväll då vi var trötta efter 2 nätter med lite sömn, så när vi kom hem stupade vi isäng! Elliot vaknade inte ens när vi la honom. Sen sov han till 4 då det var dags för mat. Helt ok!

Idag kommer mor och far hit en sväng, ska få ett kvitto på en doppresent som ska bytas så i veckan ska lilleman få sitt första smycke! Sen kommer syster hit en sväng också. Får se om broder kanske kommer hit ikväll. Familjeträffar hela dan idag alltså! Men det är bara trevligt :)

Ikväll ska vi till grannarna och äta tacos och se fotboll. Eller, jag och Elliot går hem innan fotbollen (har en liten känsla av att det kan bli svårt för honom att somna under matchen) och Morgan kommer när Sverige vunnit (hoppas kan man ju alltid göra!). Har laddat upp med ostkrokar och trocadero till ikväll iaf :)

Skulle prova ge Elliot potatispuré idag, men han hann bli alldeles för hungrig så han var inte så sugen på att prova nånting nytt. Får prova igen senare när han vaknat. Han ligger ute och sover sött nu...

Grattis Elliot, 4 månader idag! <3

/Emma

Värre

Inatt var värre än natten mot igår. Jag var helt slut igårkväll så jag gick och la mig tidigt så Morgan fick ge Elliot ersättning och lägga honom. Från kl 23-05 inatt har jag använt nässugen på Elliot 1 gång i timmen! Har inte alls sovit gott, så det kommer bli en låång dag idag! Hoppas verkligen snuvan ger med sig snart för det här är inte roligt... Skönt att han inte har nån feber iaf! Tycker det är så jobbigt när man hör hur snuvig och tät han är, han är ju så liten och hjälplös! Blir skönt när han kan snyta sig själv. Fick iallafall sova mellan 7-10 utan att bli väckt imorse, killarna steg upp och åt frukost och sånt och lämnade mig i sängen. Guld värt!

Blir en lugn dag idag. Skulle ha tagit mig ut och handlat bröd i alla fall men det är väl de enda planerna. Sen är vi bortbjudna på middag ikväll, så vi får hålla tummarna för att sonen inte blir mer sjuk så vi kan få oss lite gomat :)

/Emma

Mindre rolig natt

Inatt var en mindre rolig natt. Elliot var tät i näsan så vi hann med nån sväng med koksaltlösning i näsan och sen nässugen. Har inte sovit tungt alls utan bara väntat på att han skulle vakna och vara alldeles tät! Elliot somnade inte förrän 23-tiden, vaknade sedan vid 01 och 05.30. Han är inte så tät i näsan nu, så vi får väl hålla tummarna för att vi får sova ordentligt inatt! Trodde han skulle sova länge efter promenaden hem idag men inte det inte. Kanske sover ett långpass nu på eftermiddan istället. Ett 4-timmarspass som igår kanske?!?

Idag har vi varit på föräldragruppen, det var trevligt! Pratade massa amning och mat och sånt. Elliot var äldst denna gång och nästan ensam om att ha smakat lite mat. Passade även på att springa in på BVC för att få lite ny salva till hans hals som är alldeles röd och prickig.

Igår var vi hos Maria och fikade, det var gott och mysigt! Hon verkade tycka om presenterna också, tur var väl det! :) Hon fick en sak jag ska lägga till på min önskelista också: huvudmassagegrej...

/Emma

Nästan gott?

Nu verkar det som att Elliot börjar vänja sig vid banan/äppelsmaken, gick riktigt bra att mata honom idag! Får se om vi provar potatis redan imorrn eller om det blir till helgen...

Ikväll ska vi till Maria och fika, ska bli mysigt! Alltid trevligt med fika :) Blev så himla gottsugen igårkväll så jag gjorde en microkladdkaka, mumsigt värre! Tur man hade tränat innan! Måste komma ur mitt sockersug känner jag. Hur ska man annars kunna få bort några kilon?

Annars är det väldigt lugnt här hemma idag. Elliot har sovit en stund ute i vagnen, och efter lite mat somnade han om här inne. Styxan väckte honom när han sov ute i vagnen, hon började jaga löv som låg uppe på taket genom att hoppa upp till takbjälkarna på inglasningen. Smart katt det där :)

/Emma

Hes kille

idag har vi haft en hes kille här hemma! det började lite grann igår, men nu låter han nästan helt normal igen. trodde han hade nån sjukdom på gång eftersom han varit rätt seg och trött idag men det är ju bättre nu så...

smakportionerna går redan framåt! idag har han tillomed gapat och verkat lite mer intresserad. inte lika många grimaser idag som igår :) på föräldragruppen på torsdag ska vi prata om mat så det blir bra!

Har varit duktig och tränat lite idag (alldeles för länge sen förra gången) så det är dags att slänga sig i badet nu. sen väntar en lugn kväll med lite Dexter kanske?

/Emma

Mera dop...

Hmm, verkar som att texten till mitt inlägg med alla dopbilderna försvann? Dopet gick väldigt bra och Elliot var supersnäll! Trodde han skulle säga ifrån när prästen skulle hälla vatten på huvudet men inte ett ljud gav han ifrån sig! Tack för alla presenter och för att ni var med oss på Elliots dag! Bilder från dopet i förra inlägget. Han var riktigt trött igårkväll. Somnade i bilen på väg till Umeå vid 8-tiden, vaknade för lite kvällsfika här hemma och sov sedan till 6 imorse då det var dags för första frukosten. Vi var också rätt trötta så det blev en tidig kväll :)

Idag har Elliot varit med om mycket nytt. Han har suttit i sin nya matstol medan vi har ätit och så har han ätit sin första smakportion. Han skrek ju inte, men tyckte inte det var alltför gott heller. Bilder finns i förra inlägget.

Dags att fixa lite mat strax tror jag. Morgan ska äta smörgåstårta så jag fixar en skavgryta tror jag :)

/Emma

Dop



/Emma



Dukningen



En av tårtorna





Gudfar Mathias & Gudmor Lina



Välsingnelsen





Dopvattnet hälls upp







Elliot fick byta om till finskjortan efter dopet



Elliot och Felix upptäckte varann



Sitter i nya matstolen



Blivande raggare?! :)



Hmm, vad är det där för nånting??



Mindre gott...

Första kyssen

Så har Elliot fått sin första kyss! Han blev lite rädd efter några pussar så kameran hann inte tas fram tyvärr..

Var jätteroligt att träffa Anna & Saga, stortjejen! Har ju inte träffat Anna sen november så det var verkligen på tiden. Innan vi träffade dom shoppade Morgan en skjorta till dopet. Jag köpte en skjorta jag med, år och dar sen jag hade på mig det!

I afton åker vi hem till föräldrarna och blir bjudna på tacos ikväll, mums! Imorrn blir en hektisk dag då vi ska hämta tårtorna, åka iväg och duka, bli fina i håret (behövs verkligen) och sånt där. För sen på söndag är det dags för dopet!

Ha en trevlig helg allihopa!

/Emma

Inte bara fönstershopping

Så var vi hemma från en heldag på stan! Elliot den sömntutan sov hela 2½ (!!) timmar, fick väcka honom för att ge honom lite mat. Han kommer nog vara vaken länge ikväll! Blev en del shopping idag iaf. Inget till lilleman för en gångs skull, utan bara godis till mig! Blev en jacka, ett par stövlar, en kjol och lite smink. Nu ska man bli snygg(are)!

Snart är det dags att fixa middan, chili con carne idag. mums! blir nog till att äta det framför tvn och Idol...

Imorrnbitti ska vi ner på stan hela familjen och fika med Anna & Saga, ska bli jättekul! Ev. skulle Morgan köpa en ny skjorta också. Hör och häpna, det var hans eget förslag! Längesen man hörde nåt sånt från han, men han vill väl också bli snyggare *ler*

/Emma

Oktober

Ojoj, redan oktober! Vad fort tiden går. Om bara 9 dar blir Elliot 4 månader. Snart dags för smakportioner med andra ord, det ska bli spännande!

Åkte inte ner på stan igår, det blir idag istället. Vi ska träffa Ann och shoppa skor till mig :) Måste hitta mig en jacka också, det börjar bli lite kallt att bara ha kofta på sig ute!

Tog en promenad till Coop och affärerna där igår istället. Hittade en skjorta, body och sockar till Elliot men inga leggings till mig. Hann inte kolla så mycket då han vaknade upp och ville ha mat. Men hur bra gick det att äta på en bänk inne på coop? Fanns ju för mycket att titta på!! Det var kanske tur i oturen att jag inte hann gå på hm så mycket... Läste i tidningen imorse att det var en man som blev misshandlad här i krokarna igår, bara en stund efter det att vi kommit hem. Enligt vad det stod i tidningen skedde det där vi brukar gå! Läskigt! Man är ju lite utsatt när man har vagnen med, inte lika snabb och smidig som utan den (nu är jag inte världens snabbaste, men...). Kommer inte gå där när det börjar bli mörkt iaf, det är en sak som är säker! Aldrig riktigt varit förtjust i att vara kring skogen när det är mörkt ute.

Hallonsylten jag kokade igår blev iaf god, för att övergå till nånting mer positivt :) Elliot fick sitta vid middagsbordet med oss, och han orkade sitta där nästan hela middan. Man kunde se att han var nöjd med att få vara med oss och inte sitta i sittern på golvet.



                        Storkillen

Nu har Elliot tagit en liten paus och somnat så jag tänkte passa på att slänga mig i duschen och packa skötväskan.

/Emma

RSS 2.0