Ljuvligt

Mmm, idag luktar det ljuvligt här hemma hos oss! Jag har varit duktig på morgonen och kokat hallonsylt, första gången jag provar på nåt sånt så jag hoppas det smakar bra! Blir pannkaka till middag så då får vi provsmaka sylten :)



                Hälften av den färdiga sylten

Sugen på att ta mig ner på stan för lite shopping idag, får se om man kanske lyckas få sig sällskap annars blir det nog inte av... Måste hursomhelst ner på stan en sväng denna vecka, köpa leggings till mig och kanske en finskjorta till Elliot. Har en liten känsla att han vuxit ur den han har här hemma.

Middagen hos Lina igår var riktigt mysig! Blev en 3-rätters tillomed :) Västerbottenspaj, Pasta med sås och Mintpäron, mums!

Dags att starta en tvätt nu och ringa Anna om fredag. Ska bli så kul att ses, dom var här nere och hälsade på i november men det var ju ett tag sen. Ska bli roligt att få träffa Saga också! Hon är ju nästan 8 månader nu :)

/Emma

Middagsdate

Idag har varit en mindre bra dag. Imorse när Morgan skulle åka till jobbet blev Elliot ledsen för han tyckte inte jag skulle få ligga i sängen längre! Sedan var han rätt grinig mer eller mindre hela förmiddan och jag hade sprängande huvudvärk. Dålig kombination! Vi gick ut på en promenad i höstsolen och det var uppfriskande för oss båda verkar det som! Mitt huvud mår bra och Elliot är nöjd och glad. Just nu ligger han på lekmattan och leker med babygymmet och jollrar glatt.

Om en stund kommer älsklingen hem och då ska vi åka iväg till Lina för att äta middag med henne och Ronnie. Ska bli kul att se hur lägenheten ser ut! Har bara vart inne där en snabbis sen hon flyttade in. Har ställt timern på tvn också så Idol spelas in, haha, nu är man verkligen fast i det programmet igen! Men Erika skulle ju sjunga ikväll och länsborna måste man ju se :)

Har varit och inhandlat det sista (tror jag) inför dopet idag. Men det är ju så svårt att veta hur mycket som kommer gå åt! Kaffe, te, saft osv. Fika har vi så vi klarar oss iaf! Får se bara om vi kan leja nån att va barnvakt på lördag när vi ska iväg och duka i församlingsgården. Men det ska nog inte vara några problem :)

/Emma

Dåliga kläder

Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder... Tydligen har jag dåliga kläder! Hade bestämt mig för att ta en låång promenad till Strömpilen idag, passa på en dag då Morgan slutar tidigt. Så jag klädde på Elliot och började göra mig iordning när jag hör smatter. Tittar ut genom fönstret och regnet öser ner! Lite snöblandat dessutom såg det ut som! Äh, det måste väl sluta regna om en stund tänkte jag så jag bytte bara jacka till regnjackan och traskade iväg. Efter 15 min promenad inser jag att jag börjar bli blöt om fötterna och jeansen börjar kännas klibbiga. Så jag fick lov att vända om. Typiskt! Hade ju sett framför mig att jag skulle hitta mig ett par snygga skor på Strömpilen idag! Nåväl...

Har lite äpplen i kylen som borde förtäras, kanske gör en paj av dom efter middan :) Hinner med att baka en kaka till dopet idag också. Fick ju plötsligt så mycket tid över idag!

Hmm... Har bara varit hemma 15 min, och redan nu har regnet avtagit! Just my luck. Det regnar lite fortfarande, men ändå promenadvänligt. Så passande nu när mina skor är dyngsura!

/Emma

storshopping

Idag är lite av en sån där nyttig dag. Har hunnit storhandla lite nödvändigheter som blöjor och kattsand. Hittade även en mobiltelefon till lillkillen :) Var sugen på att åka iväg nånstans/till nån, men det blev inget av. Vi fastnade framför bomberman här hemma istället medan Elliot sov lunch.

Vi mätte och vägde honom här hemma idag. ca 7kg (svårt att veta exakt med vår våg som inte visar gram) och 68 (!!) cm lång. Fortsätter det i den här takten kommer han ju bli en lång basketspelare eller nåt sånt! Kollade i min "boken om mig", och jag var hela 6 månader när jag var så stor som han är nu, d.v.s. 3½ månad gammal. Blir snart att byta ut hela hans garderob igen iaf.

Ååh, vilken god mat vi fick igår! Och trevligt sällskap var det också. Elliot var mycket förtjust i sitt första restaurangbesök han med, och passade på att ta en 2-rätters han med.

Ikväll blir det nog att se film och äta onyttigheter. Måste man få unna sig ibland också.



                                      Superglad!




               Spännande att se sig själv i spegeln!






                                          PUSS



/Emma

Strålande humör

Har en son som är på strålande humör idag! Det började redan imorse, då låg han och jollrade och skrattade för sig själv i sängen en stund innan han och pappa Morgan gick ner för att äta frukost.

Idag gör vi inte så mycket. Elliot "läser" Herr Kvadrat just nu och mår bara gott. Hoppas han är snäll ikväll när vi ska ut på restaurang. Blir första riktiga restaurangbesöket med honom. Grekisk mat, mmm... :) Får se vad som händer efter middan, kan tänka mig att vi åker hit till oss eller till Teg.

Tog lite kort igår:



Mmm, den här sjalen var god...




...Såå god, synd bara att inte hela ryms i munnen!




Glad busunge!


/Emma


Tacksamhet i ensamhet

Måste börja med att säga att jag är väldigt tacksam och glad över mina nyfunna vänner och de i min närhet som jag kommit närmare/lärt känna djupare det senaste året.

Samtidigt sticker det till i hjärtat när jag tänker på de vänner som det känns som att jag glidit mer och mer ifrån under det gångna året. En graviditet och ett barn förändrar livet på väldigt många sätt (till det mer positiva), men innerst inne är vi samma personer som förut. Visst, jag har kanske inte så mycket koll vad gäller utelivet i Umeå eller annat skvaller, men blöjbyten, amning och sånt där som rör Elliot är jag expert på! *ler* Lite svårt att gå ut på puben sådär spontant som man kunde förut, men ett glas vin (alkoholfritt än så länge för min del) eller nån annan lite lugnare tillställning är ju alltid trevligt!

Måste bara få ur mig orden Jag saknar er!



Tack Elliot för att du finns, du är det bästa som hänt oss!!


/Emma


fredag igen

Det blev inget lyxbad för mig igår, det blev en blixtvisit i r-fors istället. så Elliot somnade inte förrän vid 23.45 igårkväll, stackarn! (Förutom sovturerna i bilen) men då sov han ända till 7 imorse :) Fick iaf se dopklänningen igår, blev riktigt fint med banden!

fredag igen nu då... ikväll blir det god mat här hemma i form av kotletter, klyftpotatis och bea. får se om man kanske orkar ta en långpromenad till coop och köpa lite färskt bröd också, men det är ju så tråkigt väder ute idag!
Har just ringt Costas och bokat bord, så imorrn ska vi dit och äta med Micke & Rosalie. riktigt god mat har dom där! synd bara att jag inte kan se deras aktuella meny, har för gammalt word på datorn. men nåt smarrigt borde man ju hitta tycker man :)

så blev det god morgon för sonen, en alltför kort förmiddagsvila idag...


/Emma

storfot

igår tog jag, Sandra & Elliot en promenad till Mariedal. skulle kolla på ett par nya skor till mig, men hittade inga (som vanligt). mina fötter växte ju när jag var gravid så en hel del av mina gamla skor är för små!!

Sen på kvällen hade vi besök av Elin & Johnny (Grattis till förlovningen!) och Christoffer & Sofie. Elliot hade tur och fick lite nya fina kläder :) När de hade farit hem var det dags för lilleman att sova. Trodde vi iaf! Vi gick upp och la oss men inte skulle han sova inte! Han kom på nåt nytt läte som han roade sig med. Jag somnade vid 22.30 och då var han ännu vaken! han som brukar somna vid 21-tiden i vanliga fall... Skönt, då kanske man får sovmorgon istället, tänkte jag. men inte det heller! strax innan 8, när Morgan skulle åka till jobbet, vaknade han. Kanske blir en tidig kväll ikväll istället.. För han har inte sovit speciellt mycket idag heller. några korta stunder nu och då, och bara 20min under promenaden med Anna & Leo idag.

Nu är det snart helg igen, gött det! Veckorna går ju så himla fort när Morgan är ledig mån-tis! Imorrn blir det bara lugnt. God middag hemma framför Idol kan jag tänka mig. Lördag bjuder på god mat på restaurang!

Dags att bege sig till köket nu så maten står på bordet när mannen i huset kommer hem. Efter middan blir det träning för min del och sen hoppas jag att jag får ta ett avkopplande bad :)


/Emma

lyx mitt i veckan

idag har vi haft besök av prästen som ska döpa Elliot, så nu är "dopprogrammet" i princip ordnat. känns skönt att ha en sak mindre att tänka på!

om en timme eller så ska vi hämta syster/moster med sambo för ännu en barnfri kväll. älsklingen ska bjuda mig på middag på Allstar, hoppas de har god mat där! har inte hunnit med någon lunch idag så hungrig är man redan nu iaf! tur det blev sen frukost imorse (som serverades i sängen).

dags att ge lilleman mat nu...

/Emma


Helgen som gått

Oj vad fort denna helg har gått! Morgan är långledig så vi har fortfarande helg hemma hos oss :) I lördags åkte vi till Strömpilen och åt god baguette på NK innan vi svängde förbi på Elgiganten. Hade en del fler planer för dagen men det drog ut på tiden så vi bestämde oss för att hälsa på Morgans bror en snabbis. Det hela slutade med en helkväll med grillat! :) Sen när vi kom hem fick jag min present av Morgan: Wii Fit. Så vi satte igång med träningen direkt! Ganska duktigt sådär vid 23-tiden en lördagkväll måste jag väl säga! Vid midnatt var vi nöjda och somnade gott. Haha, vi tog oss en "jogging"tur också, men den slutade med att vi tävlade mot varandra och sprang. Måste ha varit en vacker syn! Jag vann ju förstås :) Och på tal om vacker syn... Hur snygg är man inte när man står och rockar rockring utan rockring?! Man känner sig lite dum. Tur det inte var några grannar ute då iaf!

Igår var det kalas här för hela slanten. Fick en hel del bra saker: lyxpaket för stunder jag vill unna mig det lilla extra, hotellfrukost, kökssaker (kakfat, små pajformar, fonduesaker, stekpanna m.m.) och pengar. Var inte så sugna på att ställa oss och laga middag så vi tänkte prova en ny pizzeria. Ett sånt misstag! Redan utanför pizzerian kände Morgan på sig att det var ett skumt ställe. En massa alkisar som satt och drack på uteserveringen och det såg lite halvskumt ut. Maten skulle va klar på 10 min, men när Morgan kom dit hade de inte ens börjat med maten. När den väl var färdig dröp den ena pizzan i fett, så det riktigt droppade från kartongen, och den andra var alldeles täckt av bearnaissås. Jaja, det var ju mat iaf!

Idag har vi inte hunnit med så mycket, känns som att dagen bara sprungit förbi! Hade iaf besök av Lina, Helena och Olle + Morgans bror med familj. Fika idag också med andra ord. Blir till att träna mycket med Fit i veckan!

Nu väntar sängen tror jag bestämt. Ögonen börjar gå i kors och det känns som att jag bara svamlar. Elliot sover redan, förhoppningsvis är han lika snäll inatt som han var natten mot idag, då vaknade han 06.30 första gången. Lyx!

God natt

/Emma

Matvrak

Ojojoj, detta kommer bli en lång dag känner jag. Elliot har varit ett riktigt matvrak inatt. Sen 21.30 igårkväll har han ätit 7 gånger! S J U!!! Morgan fick ge honom ersättning en av gångerna, då orkade jag inte alls vara vaken. Hann inte ta någon sovmorgon idag heller, mycket som ska hinnas med idag! Det ska städas och röjas och fixas tårtbottnar (den första i ugnen redan nu) och göra lite ärenden. Får se om vi åker och reklamerar vagnen idag eller inte, skulle ju va mindre roligt om ett av däcken helt plötsligt lossnar när man är ute och går!

Morgan och Elliot har tagit "sov"morgon, men det låter som att de är på väg att stiga upp nu. Dags för frukost med andra ord, idag ska vi avnjuta det goda brödet som grannen kom förbi med igårkväll. Mums!

/Emma

Fredag

Så var det fredag. Känns riktigt skönt att Morgan har långledigt i helgen! :)

Idag har jag & Elliot varit på promenad med Helena. Passade på att väga och mäta honom, 64,5 cm och 6820g. Snart 7 kilo, den lille busen! Bra att han går upp iaf. Har börjat ge honom mer ersättning nu, han äter ju som en häst! Känns inte som att den mat jag har att erbjuda räcker till alltid.

Om en stund kommer Ann hit, var längesen vi sågs så det ska bli trevligt! Efter det blir det bakning (igen). Sista sorten idag, sen är det bara kvar att fixa tårtbottnarna imorrn så de är färdiga att dekoreras. Ikväll blir det tacos och sen kanske man lyckas övertala älsklingen att se Dirty Dancing :) Fredagsmys blir det iaf!

På tal om fredagsmys... Jag minns när jag var mindre. Då var fredagarna heliga i vår familj! Vi satt framför tvn, åt lite chips och godis och bara hade det mysigt. En tradition att minnas!

/Emma



Elliot tycker inte om när det är dags för vitaminerna...




... då är det roligare att läsa en bok!


hemmadag

Idag har jag varit duktig på hemmaplan! Har varit iväg en hel del denna vecka så nu var det på tiden att vara hemma. Har rensat i frysen, kastade bort en del gammalt men den är ändå för full! Får inte handla kött/korv/fisk å sånt på ett tag för att äta upp det vi har hemma. Idag blir det dock hemmagjord pizza till middag, mums! Vi har kommit på hur gott det blir om man har riven mozzarella på :)

Har även bakat 2 sorters kakor idag, så nu är det bara kvar en sort, den fixar jag imorrn. Sen blev det en akuttvätt idag, både kläder och sittern. Akunge! :) Han gör så säkert bara för att få bada, dagens bad är veckans 3e...

Ikväll ska vi prova lägga Elliot på övervåningen när han ska sova, och ta ned barnvakten så vi hör om han vaknar. Igårkväll vägrade han somna om när vi skulle gå isäng. Han hade då sovit ett tag på nedervåningen och vaknade när vi skulle lägga honom i hans säng. 2 mål mjölk, 1 mål ersättning och 1 timme senare somnade han. puh.

Dags att bege sig in till köket igen för att fixa middan.


/Emma


Barnvagnsbio

en speciell och trevlig upplevelse har vi haft idag, nämligen barnvagnsbio! Vi var på folkets hus och såg Sommaren med Göran. 7 mammor, 1 pappa & 7 små barn. Lagomt mycket folk! Nästan alla bor jättenära så det är ju bra. :) Elliot blev dock övertrött i slutet av filmen, men vägrade somna förrän vi var halvvägs hemma. Han var iaf snäll och sov ända till 6 imorse!

Nu sitter jag och väntar på att lilleman ska vakna så jag får ge honom lite mat innan vi beger oss ner på stan för att träffa Matilda & Felix för lite fika/lunch. Ska försöka att inte shoppa nåt idag, får se hur det kommer gå :)

Idag ska jag och Morgan vara duktig och röja lite på framsidan. Han ska fixa gräsmattan och jag ska fixa rabatten inför vintern. Blir till att göra om rabatten nästa år (igen). Efter det blir det Idol, från Umeå idag ju!


/Emma


sömnbrist

Imorse (inatt) tyckte Elliot att det var dags att kliva upp redan klockan 4! han somnade visserligen om 45 min vid 6-tiden, men sen dess har han varit vaken. känns som att det kommer bli en lång dag idag! förhoppningsvis sover han nån längre stund på dagen idag så jag också kan få mig lite sömn. Morgan var iaf snäll och tog hand om honom istället för att snooza imorse, guld värt att få sova den timmen!

idag ska jag rensa i frysen så jag rymmer lite kakor! släkten kommer ju på fika på söndag så då måste man ju ha nåt gott att bjuda på :) måste nog rensa en hel del här hemma i allmänhet innan det också...

mot frysen nu då...


/Emma


härlig höstdag!

måndag idag igen... Idag har vi varit på stan och träffat Sandra. åt god lunch på station :) shoppade lite också, så nu är allting klart inför dopdukningen iaf! Elliot fick några nya pyjamasar också, han växer ju så det knakar så de han har här hemma är redan snart för små! Köpte lite större så dom får väl va lite stora nu i början. på vägen hem tog vi en långpromenad i det härliga höstvädret. Riktigt varmt och skönt ute idag!

Dilemma... Ska jag & Elliot gå på babysim i r-fors eller inte? vore roligt och nyttigt tror jag, men samtidigt är det ju en hel del pengar, om man räknar med bensinkostnaden också... måste verkligen fundera, och bestämma mig senast imorrn för det börjar redan på onsdagkväll! nån som vill ta ett beslut åt mig?

Här kommer lite bilder från helgen:

Elliot leker på sin lekmatta

Elliot leker på sin lekmatta




Något att växa i :)





jag och min lille söte teddybear!





Surströmmingsbordet




Det syns vilka som var hungrigast iaf!





Älsklingen är lagomt nöjd med denna leksak :)




Vår älskling!


/Emma


surströmming

igår var det riktigt trevligt i västanträsk! trevligt folk och god mat :) Rosalies vitlöksbröd var en höjdare vill jag lova! Elliot var så söt i sin teddy bear overall, kvällen till ära. Kvällen slutade med att jag, Elliot och Rosalie satt i stugan och sörade medan de andra satt kvar ute i surströmmingslukten. hade ju tänkt att lilleman skulle somna, men det fanns ju så mycket spännande att titta på för honom! efter mycket om och men somnade han iaf, vaknade inte när vi satte honom i bilstolen eller la honom i sängen när vi kom "hem". trött kille efter en lång dag!

natten spenderades i svärföräldrarnas stuga. gissa om Morgan blev till sig inatt när vi kom dit och han upptäcker att det står en fyrhjuling på gården! han hann med att köra både en och två rundor med den idag. Elliot gjorde morgon redan 05.30 imorse så jag är rätt trött, kommer nog bli en tidig kväll idag känner jag. men innan det vankas det pizza! Morgan är och hämtar den nu, mums! sen kommer David hit och så ska Elliot badas.

Dags för pizza nu, lägger upp lite bilder från igår imorrn...

/Emma

iväg igen...

om nån timme kommer älsklingen hem från jobbet och då bär det av mot skogen! ska till Micke & Rosalie i stugan och äta surströmming (Morgan), grillat (Emma) och mjölk (Elliot). ska bli trevligt! har aldrig vart i deras stuga förut så det blir spännande att se hur det ser ut därborta! blir till att åka till Tryssjön ikväll och sova där sen. stackars katterna, får spendera ett dygn inomhus (igen). tur vi inte är borta så länge denna gång!

måste ta och baka på måndag, har skjutit på det denna vecka! släkten kommer på söndag så då kan det ju va bra att ha nånting att bjuda på?! efter det kalaset är det ju bara att börja baka till dopet också. behöver inte baka så mkt till det, tur man har en snäll mamma och svärmor! :)

dags att fixa iordning maten till ikväll nu... ha en trevlig helg!


/Emma


3 månader

så har Elliot gått och blivit 3 månader, vad fort tiden går! Igår hade vi en mysdag jag och han, men den slutade med att han blev så grinig och övertrött så det var ju mindre roligt det. han sov 5-10 min, vaknade sen upp och skrek. slutade inte skrika förrän han somnade mitt i maten. vi passade på att ta en promenad till coop på kvällen så fick Morgan hämta upp oss där. Hela promenaden var lilleman vaken och på ett strålande humör!

är så trött idag, Elliot åt hela 3 (!!) gånger inatt! han som aldrig brukar äta speciellt mycket på natten. Sen där vid 7-tiden imorse tyckte han att det var morgon och låg mellan oss i sängen och jollrade sådär som han brukar göra. svårt att vara arg på en så söt liten pojke!!

idag ska jag ner på stan och shoppa lite och träffa Sandra, hoppas jag :) sen ikväll blir det god mat med älsklingen och säkert lite tv-spel, haha.

dags att slänga sig i duschen nu kanske medan Elliot är på bra humör!

/Emma


tvåsamhet

tack kära sis och J för ikväll! Älsklingen och jag åkte ner på stan och åt god täcobuffé på Droskan på tu man hand. riktigt gott, men lite konstigt kändes det att inte ha någon Elliot med sig! första gången på 3 månades som man kunde äta middag i lugn och ro utan någon son som behöver mat mitt i alltihop. det hade gått bra för dom här hemma iaf.

vi var och hälsade på nyfunna vänner idag också. lille Leo och Anna. killarna var väl inte alltför brydda om varann, men trevligt var det iaf! får se om man kanske hakar på dom på barnvagnsbio nästa vecka..

Nu är fotbollen snart slut så då blir det Idol (nu har man fastnat i det programmet igen) och lite sömn för sonen.

/Emma





Elliot med barnvakterna


hjärtskärande

Oj, vilken långhelg det är/har varit! Kalas för pappa i lördags med massa god mat, kakor och tårta. Roligt när man träffas (nästan) allihop! Blev ännu mer släktträff i söndags då vi åt middag på Lufta för att fira morfar. Sen en sväng till Robertsfors och träffa andra halvans släkt. 4 intensiva dar med mycket folk och rörelse. Det var rätt skönt att komma hem till lunget igår faktiskt! Och katterna var riktigt övervänt, stackarna!

Idag har vi varit på långpromenad, igen. Gick först till bvc där Elliot skulle mätas och vägas. 64,2 cm och 6540g. Så lång han har blivit!! Inte så konstigt att byxorna känns så korta! :) Han skulle även vaccineras, 3-månaders vaccinationen... Usch vilket hjärtskärande skrik han gav ifrån sig när han blev stucken! Inte roligt när min lille prins har ont ju! som tur var blev han snabbt på bättre humör och somnade sedan i vagnen när vi gick mot apoteket och Olssons. Skulle leta band till dopklänningen, men det fanns inga i rätt storlek och färg så vi får kolla det på stan imorrn.

Imorrn ja... syster och hennes karl kommer hit och ska va barnvakt! Första gången vi lämnar ifrån oss Elliot så det ska bli spännande! Vi tänkte gå på Droskan och äta lite tacobuffé, mums! Det kommer nog kännas lite jobbigt men samtidigt känns det som ett helt rätt val av barnvakter. De har träffat Elliot så pass mycket att han vet vilka de är (hoppas jag).

Nu sover lilleman så vi tänkte passa på att spela lite MarioKart!

Gick ut på baksidan imorse och tog mig en titt i rabatten. Såhär såg den ut:



Massa goda smultron som ska avnjutas till middan


/Emma


stugan en sista gång för i år

snart bär det av mot stugan! tror det blir 3e svängen dit i sommar (om man nu får säga det nu), tror det är rekord! imorrn blir det iaf kalas för pappa och på söndag ska vi fira morfar igen. mycket god mat och tårta med andra ord :) ska även passa på att träffa svärföräldrarna och kika på dopklänningen så man vet hur långa band som behövs till den.

igår var jag och hämtade mitt Wii, så det blev lite tv-spel igårkväll när Elliot somnat. gissa vem som vann?! :) hann även med en liten turnering i mario kart imorse innan Morgan började jobbet. Elliot låg på sin nya lekmatta och roade sig själv en stund då. Roligt att han mer och mer uppskattar saker omkring sig (och inte bara sina händer). Ni ska se hur fascinerad han är av flygplanen i mobilen ovanför skötbordet!

Dags att slå in lite paket nu och packa det sista så man är startklar när klockan blir 5.


/Emma


fotobok

Fujifilm har nu ett jättebra erbjudande! Du kan få en fotobok alldeles
gratis. Allt man behöver göra är att skriva ett blogginlägg om det!

Ett sånt erbjudande kan man ju inte tacka nej till! :)


Så här går det till:

1. Gå in på http://www.fujidirekt.se/blogga/ och skicka ett mail med en
intresseanmälalan.
2. När du har fått svar via mail från dem skriver du ett
blogginlägg om fotoboken.
3. Gå in på fujis hemsida och ladda ner deras fotoboks program.
4. Utforma din fotobok och skicka iväg beställningen.

Efter 14 dagar får du din fotobok i brevlådan.

Hur lätt var det inte? Helt perfekt erbjudande. Man har ju så många bilder lagrade på datorn som skulle platsa fint i en fotobok.

Fotoboken är lätt att göra och rolig att ha själv eller att ge bort som
present. Helt unikt.

full rulle

igår var en fullspäckad dag! dagen började med att vi skjutsade Morgan till jobbet innan vi åkte hem en sväng för att byta om, äta och sånt. sen begav vi oss till stan och fixade present och sen vidare till vindeln. där åt vi god mat och tog en långpromenad. Elliot blev så förtjust i Felix lekmatta, måste försöka hitta nåt liknande!

väl hemma från vindeln gick vi och tittade på ultraljudsbilder :) kul att Elliot får kompisar snart! Efter det sprang vi hem och bytte tillbilstolen för att hämta älsklingen från jobbet. Middag på frasses, förtjänade vi tycker jag!

idag var första föräldragruppen, det var trevligt! passade även på att göra fotavtryck i lera som man kan måla sen kanske.

nu somnade lilleman så det är dags för mig att börja tvätta...

/Emma


shopping

idag blev det shopping med mor och far. skulle leta nåt fint till mig, men hittade nada. däremot fick Elliot lite saker.. en ny skallra, vantar och andra varmare plagg & ett par jeans. så svårt att inte köpa nånting till honom! sen åkte vi hem till oss och lagade goda burgare i väntan på att Morgan skulle sluta jobba.

Imorrn bär det av mot vindeln! såg tyvärr att det skulle regna imorrn, men vi får hoppas att det inte stämmer!

sängen nästa, trött familj idag...


/Emma


RSS 2.0