vatten, vatten, bara vanligt vatten...

Så var det måndag igen och man är tillbaks i stan. Helgen har varit trevlig och har gått alldeles för fort, precis som vanligt! Årets första julbord smakade fint, mätt hela kvällen var man fastän vi åt redan kl 13! Skämde även bort mig själv och shoppade 2 tröjor.

Har äntligen "kollat upp" min rygg nu också, jäkla ischias! Tur vi har en osteopat i "familjen" nu, tack Jeanette! Får hoppas ryggen blir bättre nu! Jag måste säga att jag blev lite imponerad av att en person kan läsa av ens kropp på så kort tid och berätta vad som är fel. Nu har jag kanske svaret på varifrån min huvudvärk (som jag haft i typ 7 år) kommer. Äntligen!

Igår träffade vi söta lillkusinen Astrid. Ojoj, vilken stor kille vi har! Man glömmer så fort hur det var när han var så där liten, och det är ju ändå inte alltför länge sen! Fascinerande hur mycket barnen växer och utvecklas på så kort tid när de är små. Vi hade tänkt ta oss iväg till stan rätt tidigt, men det slutade med att vi var hemma vid 20-tiden :)

Vaknade imorse kl 06.00 och insåg att Elliot inte vaknat något under natten, härligt! Han tyckte det var dags att vakna vid 07.15. Rätt lagomt ändå tycker jag. Och väldigt passande idag eftersom Morgans lediga måndagar betyder bad i Sävar. Jättemycket folk på badhuset idag! Elliot var mest intresserad av ringarna (och att smaka på dem förstås) och av att plaska. Han har lärt sig att snurra runt med sin badstol nu också. Han trampar med fötterna hela tiden och snurrar på :)

Efter badet åkte vi och hälsade på Rosalie i nya hemmet en snabbis, roligt att se hur nya lägenheten ser ut! Elliot var inte så brydd över den utan sov sött i bilstolen. Sen åkte vi ner på stan för att shoppa julklappar. Har varit duktiga i år måste jag säga, vi har bara kvar några få och det är inte ens december! Imorrn ska vi åka iväg och köpa de sista (förutom vår hemliga person då). Dagens bästa händelse för min del idag? Efter många provningar hittade jag äntligen ett par jeans! Har gått omkring med mina mammabyxor fram till nu för jag har inte hittat några jeans som passar. Men nu! Så skönt det känns med ett par vanliga jeans! :) Dom var visserligen lite för dyra för att användas så kort tid (dags att ta tag i grav.kilona nu så jag någorlunda får tillbaka min matchvikt!), men jag kände att det var lika bra att köpa dem nu när jag äntligen hittat ett par jag trivs i.

Har varit duktig ikväll och bakat 2 sorters kakor också, älsklingen fyller ju år på fredag så det kan ju vara roligt att ha nånting gott att bjuda på på söndag när det blir kalas.

Dags att krypa ner i soffan nu, kanske se lite Dexter? Hoppas på att få sovmorgon imorrn igen :)

/Emma

Träsmak

Igårkväll var jag och älsklingen och såg på Winnerbäck, alltid lika bra live! Denna gång hade han även med en tjej (kommer inte på hennes namn just nu) på scen, och jag bara älskar när de sjunger duetter! Gåshud! Så himla fint och stämningsfullt. Minus med kvällen: trångt och träsmak! Aldrig mera sittplats på Gammlia säger jag bara! Att sitta på vanliga läktare i nästan 3 timmar är inte härligt alls :(

När vi kom hem sov Elliot sött och Morgan skjutsade hem barnvakterna (tack för hjälpen Hanna & Johan!). Skönt att det går så bra att lämna ifrån sig Elliot, både för oss och för honom. Hade vart jobbigt om han hade börjat skrika så fort vi lämnade honom.

Idag har vi hunnit bada lillkillen och väga/mäta. 8150g och 69,5 cm. 2cm och 500g på 3 veckor, det är väl inte så dåligt?! Speciellt inte med tanke på att han haft maginfluensa! Idag verkar magen vara helt återställd iaf, första dagen på länge som jag bara bytt bajsfria blöjor :) Kanske mer än ni ville veta, men... Passade även på att prata med BVC-sköterskan så att vi fick tid för 6-månaders vaccinationen. På tisdag blev det, helt perfekt eftersom Morgan är ledig då! Tycker inte om sprutor (på mig går bra men inte på andra) så det känns bra att han följer med så kan jag titta bort :)

I afton bär det av mot R-fors igen. Julbord med släkten på lördag. Känns bara lite konstigt med julbord redan eftersom det bara regnar mest hela tiden. Vart är snön?! Nu vill jag faktiskt ha lite julstämning! Har satt upp julgardinerna i vardagsrummet iaf, blir till att pynta och byta gardiner i köket på söndag eller måndag.

På söndag ska vi äntligen träffa lilla Astrid också, ska bli roligt! Såg en bebis på BVC idag och det är verkligen svårt att tänka sig att Elliot var så liten för bara några månader sen. Han kommer vara gigantisk på söndag! :)

Dags att packa lite inför helgen nu...

/Emma

Rutiner

Imorse tog jag och Elliot en välbehövlig sovmorgon, klev upp kl 11!! :) Nu ligger han och sover igen, sömntutan våran. Magen är bättre för honom, så idag har han fått gröt till lunch. Måste komma tillbaka i matrutinerna igen! Blir ju lite fel när man först börjat minska på amningen och sen ökade jag på den igen när magen krånglade. Dags att skäta ner på amningen igen nu så att man ska kunna sluta med det nån gång. Känns helt konstigt att Elliot snart är ett halvår! Tiden har bara sprungit iväg, men samtidigt känns det som att han alltid varit hos oss.

Idag är det precis en månad kvar till julafton också. Man har inte så mycket julstämning när det bara regnar hela tiden :( Morgan är långledig över jul och nyår. Jag är lite sugen på att åka iväg nånstans, men vart? Nån som har nåt förslag på var man kan åka bara för nån/några dar? Kom gärna med förslag för min fantasi är inte den bästa :)

/Emma

Söndag igen

Så var det söndag igen och helgen är snart slut.

Åkte ner på stan i fredags i regnet ändå. Blev inte så länge vi var där, men hann köpa 3 julklappar, träffa Maria och se när Wilma dansade. Rätt stolt över mig själv att så många klappar är fixade redan! :)

I lördags kom mamma & pappa förbi med mina julgardiner. Så nu måste jag bara köpa mig manschetter till adventljusstaken och sen är det bara att börja pynta! Får se om det blir på fredag kanske? Man vet ju aldrig hur sent man kommer hem från R-fors på söndag. Jag och Elliot var hos Hanna en stund i lördags också, fick mig en tårtbit från fredagens kalas och hade det bara trevligt! Blev inget vin för mig i lördags. Hade köpt en liten flaska och tänkte att jag skulle ta ett glas vin i lördags (har längtat efter det länge! Ett glas vin och lite god mat, mums!). Min tid kommer väl :)

Idag har vi varit på Harrys och ätit 2-rätters middag, inte helt fel det! Elliot fick ett gosedjur av dom också. Första gången bara vi, hela familjen, gick på restaurang. Gick superbra! Och Elliot är bättre i magen, så han har fått smaka smörgåsrån idag. Och självklart fick han lyxa till det med lite banan på Harrys!

Dags för mig att bege mig in till köket nu. Mina lussebullar har jäst färdigt så nu ska de fyllas med marsansås och sen in i ugnen. Får gotta mig idag, för imorrn är det badminton som gäller!

/Emma

Dripp dropp...

Vilket tråkigt väder det är idag! Vi hade tänkt åka ner på stan och ljusfestivalen, men man blir ju inte alltför sugen när det regnar. Fick höra att Elliots största kusin ska dansa ikväll och det vore roligt att se! Har inte bestämt mig än för hur det blir, får se.. Om jag ska ner på stan borde jag ta bussen om inte alltför länge så att man hinner gå på stan en sväng också.

Idag har vi varit på mammafika 2 hus bort. 8 barn i åldrarna 3mån-1½år så det var full rulle! Elliot blev trött mitt i alltihop så han somnade på täcket barnen låg på. Massa gofika bjöds det på, så det är tur att det blir sen middag ikväll! Om vi ska ner på stan hämtar Morgan oss när han slutat jobba så då är vi väl hemma strax innan 8. Om jag flörtar tillräckligt mycket med honom kanske han lagar middan idag och låter mig se Idol :)

Ha en trevlig fredag!

/Emma

Biblioteket

Idag har vi varit på Babybokprat på biblioteket. De har 5 månaders åldergräns där men nu var det äntligen dags! Tyvärr var det terminens sista, men det kommer väl tillbaks till våren hoppas jag! Elliot var iaf yngst i gänget men han tyckte det var roligt! Oj vad han skrattade när vi sjöng en sång och använde ett tyg som vågor ovanför deras huvuden :) Eftersom det var terminens sista gång fick barnen en bok med sig hem, inte helt fel det! Efter att ha suttit och lyssnat på böcker och ramsor i en halvtimme blev det godnatt så fort vi kom ut i den friska luften. Han har varit vaken sen kl 6 imorse så det var inte så konstigt att han blev trött nu.

Igårkväll testade vi Elliot. Han vaknade och skrek vid 21.30-tiden, så jag tänkte stoppa in tutten i hans mun. Men han bara fortsatte skrika och blev inte nöjd förrän han fick mat. Efter lite mat somnade han, men efter bara 30 min var det dags för samma visa igen. Tredje gången bad jag Morgan prova, och tror ni inte att han accepterade tutten på en gång då?! Vaddå göra skillnad på folk?! Som tur var gick det bra för mig att ge honom tutten istället för mat inatt och han sov ända till 06.00. Nämnde jag att han somnade redan vid 20-tiden igår istället för 22? Skönt med lite egentid på kvällen :)

Om ett tag kommer Sandra hit, då ska vi baka pepparkakor. Åh, vilken härlig doft det blir när man julbakar! Har köpt hem saffran så snart blir det bak av lussekatter också. Är lite sugen på att baka Annas goda saffransbullar också, men vi får se hur mycket man orkar. Vi äter aldrig upp julfikat. Igår kastade jag bort en hel burk med pepparkakor från förra året!

Hungrig son som just vaknat...

/Emma


Familjen Sjuk

Har varit dålig på att uppdatera här, jag vet. De senaste dagarna har vi inte gjort annat än att byta blöja känns det som! Det hela började vid 3-4-tiden natten mot söndag. Sen dess har vi bytt blöja minst en gång efter varje gång Elliot har ätit. Stackarn som är sjuk! Det kommer fortfarande lika ofta, men ser bättre ut så han verkar va på bättringsvägen iaf och det är skönt! Hans förkylning har satt sig i magen istället verkar det som... Han har iaf sovit som en prins hela helgen (eftersom Morgan var ledig mån-tis räknas det också som helg för oss). Vaknat för att äta vid 6-tiden och sen somnat om. Gött! Men inatt, bara för att det var "min" natt, så var han vaken mellan 4-5.30. Och bajsade 3 gånger under den tiden! Nåväl, inatt blir kanske en bättre natt.

Vi hade ju tänkt åka och hälsa på lillkusinen Astrid i måndags men det får bli nån annan gång. Inte roligt att åka iväg till en liten bebis när  man inte är kry. Jag hade frossa och var allmänt hängig i måndags, och igår var det Morgans tur. Han har haft frossa inatt, hosta och ont i halsen. Hoppas han orkar med att jobba idag!

I lördags hade vi finbesök av syskonen med respektive och det blev en lyckad kväll! Grillad fläskfilé med potatisgratäng till middag och Hannas goda cupcakes till efterrätt. Sen blev det lite airhockey, tv-spel och annat trevligt. Tror inte vi tog oss isäng förrän vid halv 3-3! Ser fram emot nästa gång :)

Innan syskonkvällen lämnade vi Elliot hos Mathias & co och åkte sen iväg för att handla lite julklappar. Har fixat klart till alla barn nu så det känns skönt! Vi måste ta oss iväg till stan för att shoppa till resten sen.. Känns bra att ha börjat tänka på julklappar i tid i år iaf!



Titta vad duktig han har blivit på att sitta själv!



I förrgår tog vi på Elliot tomtedräkten och sen fick han leka fotomodell :) Så håll utkik efter vår lilla tomte i Luciabilagan med tidningen om några veckor! Inte denna bild i tidningen dock...

Dags att slänga in tvätten i torktumlaren nu, alla underlägg till skötbordet måste torkas innan lilleman vaknar och det är dags för blöjbyte igen...

/Emma


Vakna!

Elliot somnade som sagt vid 12 när vi gick på promenad. Och han sover fortfarande! Får se till att han är vaken hela kvällen sen om han ska kunna somna efter Idol. Snacka om 7-sovare - först har han sovit jättebra inatt och så det här långa passet nästan direkt efteråt!

Så sent som idag läste jag några vackra ord av en fin människa, andra gången på en vecka som jag läser så fina saker som människor i min närhet skrivit. Det första var skrivet av broder. Jag blev så varm och glad när jag läste det han skrivit, känslan av att vara nykär är underbar! Att längta efter varann är jobbigt men samtidigt härligt, för det blir bara bättre när man äntligen ses! Det andra var skrivet av syster. Efter flera år med sin sjukdom blir allt ljusare och ljusare för henne och hon har en fin sambo som stöttar henne. Det som gör mig så varm är all kärlek i luften hos mina nära och kära. Att bara finnas där för varann och stötta varann i vått och torrt är så viktigt!

För min del då? Jag är lycklig, stolt och kär! Efter snart 5½ år tillsammans med Morgan har kärleken vuxit sig djupare, men fortfarande finns det stunder då man blir som nyförälskad igen! Och kärleken till vår underbara Elliot, det är ofattbart att man kan älska en människa så mycket efter så kort tid! Och när man ser hur det glimrar i Elliots ögon när han ser oss eller busar med oss, förstår man att han nog tycker rätt bra om oss också :) Jag har verkligen allt känns det som.

Nu blev det lite väl mycket känslosnack kanske, men... Jag mår bara så bra just nu!

/Emma

Underbar natt!

Åh, vilken härlig natt jag fick inatt! När Elliot gick isäng vid 22-tiden (lite för sent, men han var så pigg hela kvällen!), så pussade jag grabbarna grus godnatt, tog mina kuddar och mitt täcke och la mig i gästrummet. Och sov. Och sov. Ända till 6-tiden. Då skrek Elliot efter mat så jag gjorde iordning lite ersättning och gav flaskan till Morgan innan jag gick tillbaka till gästrummet. Där fick jag sova vidare till 10! :) Då steg jag upp och la mig i vår säng där vi låg och hade det mysigt hela familjen till klockan var närmare 11. Elliot var på strålande humör och busade med oss :) Vilken lyx att vara så utvilad som jag är idag! Elliot är fortfarande snuvig, men han var inte tät inatt så det var ju bra! Vi tog en kort promenad till affärn vid 12, och han sov redan innan vi hade lämnat parkeringen. Trött kille! Hade egentligen tänkt ta mig iväg till Team Sportia innan Morgan började jobba kl 12 idag, men med tanke på att vi steg upp så sent hann jag inte. Får ta det imorrn eller nåt.

Fick ett trevligt sms imorse, så nästa fredag ska jag på mammafika hos en tjej som bor i gården bredvid! Kul att hon luskat reda på mitt telenr och bjöd mig/oss också :)

Idag slutar Morgan redan 17, skönt med en kortdag för honom (och för oss)! Så vi ska göra egen pizza och sen blir det partnerbyte. Han går över till Stefan och spelar lite gitarr och Helena kommer hit. Hoppas hon också är sugen på att se Idol idag :)

Imorrn ska vi lämna Elliot hos gudfadern med familj en stund så vi kan åka ner på stan och handla lite julklappar. Ja, ni läste rätt. Julklappar. För en gångs skull ska vi vara ute i god tid med det! Eftersom Morgan jobbar varannan helg är det lika bra att börja redan nu. Vet vad jag ska köpa till några stycken iaf! Sen på kvällen kommer mina kära syskon med respektive hit för en trevlig kväll med god mat! Längesen vi hade en syskonkväll så det ska bli trevligt. Har planerat att grilla, mums!

/Emma

förkyld igen?!

Så var det dags igen... för en ny förkylning för Elliot... Inatt var han vaken 3-5 och gjorde sedan morgon kl 06.00. Lagomt pigga föräldrar har han idag! Morgan sa idag att han skulle ta Elliot hela natten inatt så jag ska sova i gästrummet. Jag lär ju vakna så fort lilleman piper till och studsa upp ur sängen innan Morgan hinner vakna men jag får göra mitt bästa för att inte gå dit och störa! Han klarar sig ju på ersättning inatt om han ska ha mat, och han har en bra far som kan ta hand om honom lika bra som mig så det ska gå bra! :)

Igår var vi på barnvagnsbio och såg The Reader, bra film! Och ljuvligt goda munkar hade dom bakat åt oss också! :) Var bara 5 barn där men det var helt lagomt. Vi rymdes allihop på madrasserna.

Idag har vi varit på föräldrautbildning. Lite folk där (bara 3 barn och 6 vuxna). Morgan hade tagit ledigt nån timme så han kunde komma också. Elliot var mkt nöjd över det beslutet! :) Efteråt skjutsade vi älsklingen till jobbet och jag gjorde några ärenden. Hämtade ut ett paket med årets 2 första julklappar faktiskt! Åkte sen iväg för att köpa en födelsedagspresent till Morgan. Jag hittade vad han önskat sig och betalade. Då säger hon i kassan att det bara är 7 dagars bytesrätt och öppet köp. Brukar det inte vara 30?? Trist, nu måste han ju få sin present tidigare så vi kan byta om det är fel sort/storlek. Ännu mer trist med det är ju att han redan vet om den andra saken han ska få i present. Har redan gett honom pengar att köpa det (annars skulle han sääkert ha köpt det själv). Nåväl... Så kan det gå!

Elliot bara sover och sover. Han har sovit 2½ timme eller nåt sånt nu tror jag! Rosalie har varit här så vi har fått tjöta i lugn och ro iaf, trevligt det! Inte så länge kvar nu tills deras lill* bebis kommer, ska bli spännande att se vad det är för en som gömmer sig inne i magen! Helt ofattbart att jag hade en sån där mage för bara 5 månader sen, tiden bara springer iväg!

Nu vaknade min lilla älskling...

/Emma

Inte längre minst

Natten mot lördag, vid 04-tiden, föddes Elliots lilla kusin! Stort grattis till flickan! :) Så nu längtar vi tills vi får träffa den lilla sötisen. Elliot kommer kännas jättestor när man träffar henne kan jag tänka mig! Ska ta mig iväg ner på stan i veckan och kolla om man hittar nån fin present till henne. Blir ju bara lite svårare när hon inte är första barnet! Men det är tur att det finns mycket finns mycket fint att välja bland...

Helgen har varit mysig. I lördags blev det kalas för mamma med massa god mat och tårta och sånt. Och lottdragning om vem man ska köpa julklapp till så nu har man mer saker att klura över! Sen i söndags var det farsdag... Dagen började med att Elliot (jag) gav Morgan en farsdagspresent. Elliot var lite kinkig så han fick hjälpa till med paketöppningen! Gick väl sisådär, men en liten tejpbit lyckades han få upp iaf, och rev sönder papperet lite. Sen på dagen lämnade vi sonen och for iväg och badade lite hos svärföräldrarna. R-fors besöket avslutades med middag hos mormor och morfar. Väl hemma i stan igen hade vi en film att se, den skulle lämnas tillbaka idag så vi hade inget val! Lite för sent och en film som inte var alltför bra, enligt mig, så jag halvslumrade på soffan :)


Koncentrerad kille


Idag hade jag tänkt göra pannkaka i mängder eftersom vi har en hel del mjölk som måste användas typ idag. Men vi har slut bakplåtspapper så jag måste ut och handla först... Tycker man handlar varje dag! Det är ju tur att det är fint väder idag iaf! Får traska iväg när Elliot vaknat.



Måttligt road



Truls trivdes bra i dockans mjuklift :)

/Emma


Stan

Idag har vi varit på stan en sväng och träffat Anna. Sist vi träffades var en snabbis i somras så det var trevligt :) Shoppade en hård haklapp till Elliot, tänkte det kunde vara bra med en sån när han äter! Den mjuka är lite bökigare. Maten har en förmåga att rinna utanför fickan om man säger så! Hade även tänkt lyxa till det och köpa lite Västerbottensostpaj men det får bli någon annan gång, när man har mera tid! Ikväll åker jag och Elliot till R-fors...

Så imorrn blir det kalas för underbara mamma (som fyller år idag, Grattis!). Morgan kommer när han slutat jobba... Och sen på söndag är det farsdag så då blir det middag med släkten igen :) Hade tänkt hitta på nåt litet rim till Morgans paket men jag har haft idétorka! Han får paketet som det är istället! Elliot får "ge" det åt honom på söndagmorgon när han ska stiga upp.

Nu kom syster yster så jag ska gå och va social en stund innan det är dags att börja med middan.

Ha en trevlig helg allihop!

/Emma

Rent och fräscht

Hade en sån härlig känsla igårkväll när vi skulle gå isäng. Nyduschade och nybadad (Elliot) och renbäddat med helt nya sängkläder. Jag somnade som en stock redan innan Efterlyst var slut!

Om en stund kommer Anna och Leo hit så då blir det promenad. Hade tänkt att Elliot skulle vara vaken till 11 och hinna få i sig lite lunch innan vi ska traska iväg, men han har redan somnat. Var svårt att hålla honom vaken igårkväll också, då somnade han redan vid 20-tiden. Därför han vaknade redan vid 1 inatt kanske?! Själv ska jag avnjuta kycklingpajen jag och Sandra gjorde igår till lunch.

Sen i eftermiddag kommer Sofie hit en snabbis. Ska bli kul att ses, sågs en stund i somras då hon var här nere så det var ett tag sen... Håller tummarna för att hon hittar på Universitetet idag :)



Elliot är såå fascinerad av gitarren :)

/Emma


M

Nu har Elliot äntligen lärt sig säga "M". Så imorse när han vaknade sa han MA (paus) MA :) Han hade för övrigt en underbar natt! Somnade vid 21, lite mat 4 och sen gjorde han morgon vid 7. Det hade ju inte skadat om han skulle börja sova hela nätter snart, men...

Idag har vi varit på BVC och tagit kort. Han som alltid är så glad och skrattar mest hela tiden satt gravallvarlig när fotografen skulle ta kort! Han lyckades skratta litelite så vi får hoppas att han ser nöjd ut på kortet iaf! Innan vi åkte iväg fick Elliot ha på sig pyjamasen in i det sista så att kläderna skulle klara sig. Måste säga att vi hade timat allting rätt bra idag, för så fort fotografen var färdig kräktes han ner hela skjortan! Passade på att mäta och väga honom när vi ändå skulle byta till en torr body. 67,5 cm och 7635g. + 1,5 cm och 500g på en månad är väl inte så illa?! Mindre än vad han växte förut men nån hejd måste det ju vara tycker man!

Om en stund kommer Sandra hit på lite lunch. Ska fixa Matildas goda kycklingpaj hade jag tänkt :) Oj vad hungrig jag blev när jag började tänka på mat! Kanske skulle passa på att fixa pajskalet medan Elliot sover. Ja, så får det bli!

/Emma

dålig på att uppdatera..

Var några dar sen jag skrev nånting här. Inte orkat/haft lust helt enkelt!

I fredags fick vi god mat i form av entrecote i rfors innan vi begav oss till Umeå och Idol. Bra timing - var hemma 19.45, så Elliot hann få på sig pyjamas och äta lite innan det började :) sen kom Morgan hem från Sthlm lagom till utröstningen. Elliot fick prova min gamla gåstol också, han verkade tycka det var roligt! Han tog sig bakåt iaf... Så nu får vi hoppas på att tomten kommer med en gåstol åt honom :)

I lördags blev det snabbshopping på strömpilen medan Morgan fixade lite saker på jobbet. Sen åkte vi till syster med karl för att locka hennes hår. Fin blev hon! Mörkhårig Marilyn Monroe... Vi var lite sugna på att hitta på att dra ihop nånting litet här hemma men det slutade med att det bara var vi 3 som satt och mös. Spelade lite Risk när Elliot somnat och åt oxfilé till middag.

Igår skulle bli en städ/röjardag. Men efter halva bokhyllan plingade det på dörren, så det blev inte så mycket städning som det var tänkt. Nu har vi iaf några tomma hyllor i bokhyllan och ordnat till lite i andra stora hyllan. Så mycket skräp man samlar på sig egentligen! Har kastat flera kataloger, massa papper med smått och gott och småsaker man egentligen aldrig borde ha köpt..

Dagen idag har bjudit på lite bad i Sävar. Elliot var mycket mer intresserad av allting runtomkring denna gång än förra gången så det tog en stund innan han var helt nöjd. Han lyckades få en kallsup också, men han bara skrattade :) På vägen hem somnade en trött kille iaf! Så vi åkte på banken, tog en lunch på Waynes och hyrde några filmer. Så ikväll blir det skräckfilm i 3d! Inte världens bästa film kanske men det ska bli en upplevelse att se den i ett annat format!

Hade tur i oturen idag också.. Skulle slå in presenter till mamma, pappa & Morgan (födelsedag och farsdag i helgen ju!), och då insåg jag att en sak hade blivit helt tokig! Vad kan jag ju inte avslöja här, men jag måste iaf ut en sväng idag eller imorgon och fixa till det. Ofta kan det bli så att man slår in paketen just innan man ska fara iväg så det var ju tur att jag var ute i god tid denna gång!

Lite matuppdatering då... Har nu utökat till 1 iskub mat till lunch, mellanmål i form av frukt och gröt till middag. Från onsdag ska han få 2 iskuber till lunch istället, men det ska nog gå bra! Han är ju så himla intresserad av att äta, och många gånger om dagen tuggar han på tungan i brist på annat :) Lite tokigt blev det bara igår när han fick för sig att tugga vattnet han fick efter gröten. Gick mindre bra det vill jag lova!

Dags att åka iväg nu verkar det som. Lutar mot pizza idag om vi ändå ska ner på stan :)

/Emma

RSS 2.0