Bortskämd!

Idag fyller jag år - 1 år kvar tills man fyller jämt. Har man hunnit bli så "gammal" redan?!?

Har haft en underbar dag! Den började med att Morgan gjorde en delikat frukost till mig medan jag duschade, han passade även på att ta fram blommor och paket till mig. En poncho, 3 läppglans, ett fint kort och ett 8-kort på badhuset. Tusen tack älskling! Ser fram emot att börja simma ännu mera nu! Har länge velat ha en poncho också så det ska bli mysigt att krypa in i den i höstrusket! Sedan fortsatte dagen med några timmars jobb innan man kom hem till en påbörjad middag. Efter lite bus med barnen fick jag sätta mig vid ett dukat bord, och sedan njuta av lite egentid medan Morgan la barnen. Han hoppade in i duschen nu och sen ska vi ha en liten myskväll och bara rå om varandra. Alldeles för lite kvalitetstid på tu man hand!

I lördags hade vi överraskningsfest för pappa som fyllt 50, riktigt trevligt och mysigt var det! Vi grillade korv, hade femkamp, åt middag och tårta och bara njöt av lugnet i stugan. Kändes riktigt roligt att ordna nånting sånt för honom! Tyvärr hann vi inte få presenten till festen - såklart kom den i måndags... Så han ska få den på lördag när jag har mitt kalas och vi är samlade hela familjen igen.

William satte sig upp själv igår, hans utveckling går framåt för varje dag som går! Jag trivs väldigt bra på mitt jobb och det är underbart att vi får så mycket tid tillsammans på kvällarna. Men jag längtar tills jag får vara mammaledig igen! De två första veckorna i oktober ska Morgan jobba så då får jag rå om barnen på dagarna igen :)

Min viktminskning såhär långt är lite drygt 6kg, inte långt kvar till min första målvikt nu! Trivs bättre och bättre med min kropp och det är så härligt att komma i gamla kläder! (och att shoppa nya såklart...) När jag väl kommer igång med träningen (simhallen öppnar nästa vecka så då blir det simning 1-2 gånger i veckan) hoppas jag det kommer synas ännu mer på vågen :)

Undrar om vi ska beställa badrumsinredningen ikväll kanske? Nån gång i november ska badrummet göras om och det är ju en klar fördel om man har fått hem dusch, badkar och sånt innan det!

Ha en mysig kväll!

/Emma

Blivande datanörd?!?

Här är det sjukstuga igen... William har haft feber lör-sön, snorig och grinig och dan. Och nu har även jag blivit smittad - huvudet känns stundvis som bly. Tycker det är jobbigt när barnen blir sjuka. Detta var första gången som William behövt alvedon, och första gången som han varit så kek. Skönt att han är feberfri nu!
William har börjat med en god vana - att bara äta en gång om natten istället för två :) Och Elliot har somnat själv och sovit hela natten i sin säng en hel vecka! (med undantag för en natt...) 
Idag när Morgan lagade mat passade Elliot på att ställa fram 3 bärbara datorer på vardagsrumsbordet och starta två av dem - en blivande datanörd kanske?!? Han har även lyckats ringa ett samtal från min telefon (till Morgan, som tur var), och vet hur man låser upp IPaden samt startar youtube på den. Dagens ungdomar... :)
Imorgon ska vi till Umeå efter jobbet, ska bli roligt att träffa kompisarna där! Vi såg ju dem i princip varje dag när vi bodde grannar... Saknar såna grannar!
Viktminskning: 5kg... Fuskade förra veckan och åt hela 2 (!!) Polly-godisar. Var ju bara tvungen att smaka den nya sorten... Bakade förresten en väldigt god gi-kladdkaka i helgen, mums! Jag måste kunna unna mig nån god kaka då och då :)
Dags för sängen nu, tidig morgon imorgon och sen en fullspäckad, men trevlig, dag.
/Emma

6 månader

Idag blir William 6 månader, börjar bli stora killen! 70cm lång (jag måste ha mätt fel förra gången) och 7360g tung har han hunnit bli. De på bvc tyckte han äter mycket, men tydligen behöver han det för att följa sin kurva. Gröt till frukost, en burk till lunch och en till middag, lite fruktpuré och ibland lite mellanmål. Plus ersättning (som successivt ska bytas ut till välling) på kvällen och natten. Matvraket vårt! Det börjar dock bli lite jobbigt att han äter var fjärde timme dygnet runt!! Längtar tills den dagen kommer då han börjar sova hela nätter, eller åtminstone 7 timmar i stöten...

Hänt sen sist?

Pappa har fyllt 50 år, grattis käre du! Längtar till nästa års 100-årsfest :)
Även svärfar och Morgans farmor har hunnit fylla år - 3 födelsedagar på en vecka är väl inte så illa?!?
Jag är nu inne på min 4e arbetsvecka och man kommer mer och mer in i allting. Imorgon har vi planeringsdag så efter det är det dags att komma igång med gruppverksamheter och såna saker.

Elliot har sin första riktiga dag på förskolan imorgon. Känns så skönt att inskolningen gick så bra för honom! Vi var förresten på hans gamla förskola och hälsade på i fredags. Han kände sig genast hemma! Halva vägen hem pratade han om sina gamla fröknar och var lite besviken över att han bara träffat en av 3.

Viktminskning sedan 8 augusti: 4,4kg (!!). Jag kommer närmare och närmare mitt mål, som är 9 kg...

Nu ska jag se slutet av Idol och smaka på en Latte macchiato. Köpte en Tassimo kaffemaskin så jag måste ju inviga den!

/Emma

RSS 2.0