Ångest

Huvva, vilken ångest jag börjar få! Redan på måndag, alltså om jättejättesnart, börjar William sin inskolning på förskolan. Hade gärna haft honom hemma till i höst, men av olika skäl Måste han tyvärr börja redan på sin 1-års dag. Tror han kommer klara det bra, det är inte för det, men han är ju så liten! Elliot började förskolan när han var 14 månader och det kändes också lite tidigt.

1 år ja... Vad fort tiden har gått! Det känns inte alls som att det var så länge sen som Elliot låg och lyssnade/kände på min mage och alla rörelser därinne. Det har varit ett händelserikt år som passerat på många sätt och vis. Flytt, nytt jobb och massa sånt.

Igår var vi till Umeå, det var dags för återbesök på NUS för lillkillen. Reflux, trodde läkaren denna gång att han kan ha. Så vi fick utskrivet ännu en ny medicin (den sjätte i ordningen) som vi ska prova någon vecka nu för att se om den kan hjälpa. Den är mot sura uppstötningar, och på sätt och vis känns det som att det skulle kunna vara något sånt som han lider av. Hans rapar luktar inte mumma om man säger så, och när han hostar är det som att något irriterar honom. Ingen astmahosta eller något sånt. Vi passade även på att shoppa lite och hälsa på Tomas, Pernilla & barnen. Även denna gång sa Elliot att det var vårt hus när vi såg vårt gamla hem.

Denna vecka är fullspäckad! På lördag blir det kalas för William och sedan 1-års kalas för kusin Lovisa på söndag. Så det är städning och bakning som står på schemat. Morgan ska in till stan på fredagkväll och gå på festival så det känns skönt att ha allting, förutom tårtorna, klar innan dess. Ska även på utvecklingssamtal för Elliot imorgon.

Nu hoppas jag att älsklingen kommer hem från träningen snart så vi kan se ett avsnitt Walking Dead så jag får somna sen.

/Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0