Lättnad

Åh, vilken lättnad! Williams nya läkare ringde nyss och vi fick höra resultatet från hans lungröntgen. Lungorna såg fina ut! Det syntes bara lite slem i övre luftvägarna, och det kan vara det som besvärar honom. Inget farligt iaf. Han ska få fortsätta med medicinen, som funkar alldeles utmärkt! Han får nu sova sina 12-13 timmar ostört varje natt - utan att hosta! :) Sen blir det återbesök och ev. en mätning av ph-värdet i luftstrupen (eller var det matstrupen?)...

Elliot däremot har varit hemma från förskolan hela veckan med feber. Inte hög feber - den har legat kring 38grader för det mesta. Detta är hans 3e vända med feber på 6-7 veckor så jag tog med honom till vårdcentralen idag för en koll. Öroninflammation på båda öronen visade det sig att han har så nu blir det till att tvinga i honom Kåvepenin i 5 dar. Det är alltså därför han sagt att han hör så dåligt de senaste dagarna!

Stockholm och förskolemässan var riktigt roligt och inspirerande! Såna bra föreläsningar vi var på! Sen fanns det en föreläsning som man gärna kunde ha skippat, men resten var givande. På kvällen gick vi ut och åt middag på en tapasbar och avslutade med en drink på ett thai-hak. Trevligt :)

I helgen ska vi bara ta det lugnt och mysa och umgås hela familjen! Det känns som att vi gått om varandra hela tiden, med hela 3 stockholmsresor på 1 vecka så vi har lite att ta igen. Sen är det ju nästan långhelg så det blir mysigt! Jobbar bara till 12.30 på måndag... Sen kommer Isak och hans familj hit och firar valborgsmässoafton med oss. Gissa om Elliot redan har nedräkning?!?

/Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0