William

Nu har vi äntligen bestämt oss - William heter lillebror!

Skulle ju göra ett inlägg här igår men orkade inte! Vi hade besök av Ann & Jonas och sen blev det lite jobbigt för Elliot när han skulle isäng och sånt...

Elliots reaktioner på William? I måndags var det rätt jobbigt för honom, han skulle vara hos den som höll i William. Förstår honom - han är ju van vid att ha hela vår uppmärksamhet! Och att nu behöva dela den med någon annan är en stor omställning. Som tur var verkade han acceptera situationen mer redan på tisdagsmorgonen. Då skulle han hålla handen, stryka på magen, peka på näsan på William osv. Man vågar inte lämna pojkarna ensamma, för då kommer det ett litet tjuvnyp eller ett slag... Inte lätt att bli storebror som sagt!

I tisdags skulle vi på återbesök på BB eftersom vi åkte hem så tidigt. Dock ringde de från Elliots förskola och sa att han hade fått en massa utslag (3dagarsfeber trodde BVC) så vi hämtade honom där och lämnade honom hos Malin och barnen en stund. Testerna på BB såg bra ut och William hade inte gått ner så mkt i vikt. Nu vägde han 3698g, men med tanke på vilket matvrak han är lär han redan vara uppe i sin matchvikt igen!

Igår var vi hemma hela familjen hela dagen, mysigt!! Tog en promenad och bara mådde gott. Blev ju som sagt liet jobbigt för Elliot igårkväll men annars var det en härlig dag! Elliot somnade vid 20-tiden och sov hela natten till kl 6 imorse! William däremot... 03.30 sa han godnatt för att vakna 2 timmar senare. Det har gått åt 3 pyjamaser under natten (förstår inte varför han kan bajsa ordentligt en gång istället för småpruttar varje gång han äter?!?) så nu tvättar vi sängkläder för fullt.

Elliot är tillbaka på förskolan idag igen men funderar på att hämta hem honom när han sovit klart. Matilda och Linda kommer hit en sväng så då kunde det ju vara roligt om han är hemma också!

Nu antar jag att ni vill se lite bilder så här kommer några!

/Emma



Alldeles färsk!



William njuter i pappa Morgans famn



Stolt pappa!



Sömntuta



William njöt när vi tvättade hans hår



En bild säger mer än tusen ord... Skeptisk storebror!



Elliot börjar smått acceptera att han inte längre är enda barnet i familjen



Hålla handen - nåt som bröderna Lindberg tycker om!



William med sin härliga kalufs

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0