Slutet gott, allting gott

Så var julen förbi. Elliot stod länge länge och spanade efter tomten i fönstret på julafton, och när han väl kom blev han salig! Många klappar fick han, och de öppnades så snabbt att vi knappt hann med att se vad han fick och vem han fick det från. William var inte rädd för tomten som tur var, men var inte alltför fascinerad av klapparna. Det var en mysig kväll med familjen + farmors. Men oj, vad trött man var i slutet av kvällen!

På juldagen var vi hos svärföräldrarna, och även dit hittade tomten. Alla 8 barnen satt som uppradade ljus när han kom in genom dörren. En trevlig kväll som avslutades med en halkig promenad hem. När vi kom till uppfarten tog vi tag i vagnen och gled nerför backen. Mindre avslut på kvällen - William kaskadkräktes 3-4 gånger när vi kom hem. Väldigt kul, med tanke på att vår tvättmaskin inte fungerade vid tillfället. Akuttvätt dagen efter fick det bli istället! Fick även ett smycke av älsklingen när vi kom hem <3

Det har varit riktigt härligt att vara långledig och bara mysa, äta gott och må gott! Veckan har gått alldeles för fort och snart är det måndag och jobb igen... Men först är det ju nyårsafton!

Imorgon ska vi till Magnus med familj och äta god middag och ha det trevligt! Om William är pigg blir det även pulkåkning i backen på dagen. Han har nämligen haft hög feber 3 dar. Så jag tycker det borde ge med sig till imorrneftermiddag! Annars blir det en lugn nyårsafton hemma hos oss. Skumpan står i kylen raketerna lyser med sin frånvaro och vi ser fram emot ett nytt, händelserikt år. Känner på mig att 2012 kommer bli ett bra år! :)

Tyvärr har vi inte tömt kameran så jag bjuder inte på några julbilder denna gång. Vi måste bli bättre på att tömma kameran innan den är full! På tal om bilder... Vi skickade in en drös med foton för framkallning, närmare bestämt 400st. Sist vi framkallade var Elliot 1½ månad så det var på tiden...

Gott Nytt År allesammans, vi möts 2012!

/Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0